HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
16.02.2026 09:01
Ekrem İmamoğlu'nun, diplomada sahtecilik davasının 4. duruşmada yaptığı savunmanın tam metni
Tutuklu ve görevden uzaklaştırılan seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, lisans diplomasının sahte olduğu iddiasıyla açılan davada bir kez daha hakim karşısına çıktı. Duruşma 6 Temmuz'a ertelendi.
-
15.02.2026 18:04
CHP'li Gürer: Bayram sevinci yerine geçim derdi aldı. Torunun gülüşü enflasyona yenildi!
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 2018 yılından 2026 yılına uzanan süreçte ikramiyenin nominal olarak artsa da reel olarak ciddi şekilde eridiğini rakamlarla ortaya koydu.
-
14.02.2026 10:24
Kayıhan Pala: Sağlığın en temel insan hakkı olduğu gerçeğinden yola çıkarak yurttaşların önündeki bütün engelleri kaldıracağız
CHP, CAO Sağlık Politika Kurulu Başkanı Kayıhan Pala, Türkiye'nin sağlık sistemindeki derin sorunları verilerle ortaya koyarak, CHP'nin kamucu, ücretsiz ve erişilebilir sağlık vizyonunu açıkladı.
-
11.02.2026 08:15
Müsavat Dervişoğlu, ''Diyorlar ki 'ey vatandaş, çocuk yap.' Açlık sınırının altındaki maaşlarla mı o çocukların karnı doyacak?''
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, adalet sistemini eleştirerek, kaçma şüphesi olmayan insanların tutuklu yargılandığını, yüzlerce yıl ceza istenenlerin serbest dolaştığını iddia etti.
YAZARLARIMIZ


















