HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
24.03.2026 15:24
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 9. oturumu görüldü: Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan'ın savunması davam edecek!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 9. oturumu 24 Mart 2026 Salı bugün Silivri'de görülüyor. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısında savunma yapıyor.
-
13.03.2026 03:00
Özgür Özel, SE Prezidyum toplantısına katıldı: Demokrasi bir ülkeye bombalar yağdırılarak ithal edilemez
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, dün akşam (12 Mart) Sosyalist Enternasyonal Prezidyum Toplantısı’na Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde çevrimiçi olarak katıldı.
-
11.03.2026 15:16
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu: Bütün dünya bu çatışmaların faturasını ödemeye hazırlanıyor!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AK Parti Grup Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.
-
10.03.2026 13:40
Devlet Bahçeli: İran’da, Gazze’de ölenler çocuk değil de penguenler olsaydı küresel yas mı ilan edilecekti? Uluslararası toplum ayağa kalkmalıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de Grup Toplantısında konuştu. Bahçeli: Siyonist-emperyalist çıkar ve şiddet ortaklığının askeri ve politik iradesi kan, kin ve nefretle sarılmıştır.
-
08.03.2026 02:38
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iftarda 8 Mart Dünya Kadınlar günü mesajı; Kadına ve çocuğa yönelik şiddetin kökünü kurutmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, İstanbul’da "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla "Sürdürülebilir Kalkınmada Kadın Hamlesi" temasıyla düzenlenen iftar programına katıldı.
-
04.03.2026 16:14
İSKİ, Terkos Yusuf Ziya Ortaç İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin ilk kademesini, 4 milyar 400 milyon TL’lik yatırımla tamamladı
İSKİ, yapımına 2019 öncesinde başlanan, İmamoğlu döneminde yüzde 10 kazı seviyesinde teslim alınan Arnavutköy’deki Terkos Yusuf Ziya Ortaç İçme Suyu Arıtma Tesisinin ilk kademesini tamamladı.
-
03.03.2026 22:28
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sorunların diyalog ve diplomasi ile çözülmesinin; çatışma yerine müzakerenin, savaş yerine barışın tarafındayız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un ev sahipliğinde Meclis Şeref Salonu'nda düzenlenen milletvekilleriyle iftar programında yaptığı konuşmada, milletvekillerinin, ailelerinin ve milletin Ramazan-ı Şerif'ini tebrik etti.
YAZARLARIMIZ

























