HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.04.2026 13:33
Bakan Şimşek: Jeopolitik gelişmelerin ekonomiye etkilerini sınırlamak için gerekli adımları atıyoruz
Mehmet Şimşek, 'Kısa vadede bu şokların enflasyon etkileri olsa da kalıcı fiyat istikrarı hedefimize ulaşmamızı sağlayacak politika setimizi bütüncül ve kararlı şekilde uygulamaya devam ediyoruz' ifadelerini kullandı.
-
03.04.2026 09:55
ABD ve İsrail'in İran'a saldırısıyla başlayan savaşta 35. gün: Kerec’teki B1 Köprüsü’ne yönelik ABD-İsrail saldırısında 8 kişi hayatını kaybetti
ABD ve İsrail, İran'ın Kerec kentindeki B1 Köprüsü'nü bir kez daha vurdu. İran füzesinin Petah Tikva kentindeki sanayi bölgesine isabetiyle bazı yapılarda hasar oluştu.
-
03.04.2026 09:38
İran, ABD’nin Suudi Arabistan’daki kritik radarını devre dışı bıraktı
ABD medyası, uydu görüntülerine dayandırdığı haberinde, ABD’nin Suudi Arabistan’daki Prens Sultan Hava Üssü’nde bulunan ve füze önleme alanında kritik öneme sahip AN/TPY-2 radarının devre dışı bırakıldığını bildirdi.
-
02.04.2026 22:12
CHP'li Gürer: Dünya nüfusu 8 milyar 300 milyona ulaştı. Buna karşın dünyada 800 milyona yakın insan kronik açlık çekiyor
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde sıfır atık, gıda israfı, açlık ve yoksulluk konularına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
-
02.04.2026 20:13
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, duruşmada ara karar öncesi son sözü aldı: Bütün tutuklu arkadaşları serbest bırakın, ben buradayım! 18 Kişi tahliye oldu!
Kısa süreli bir tartışma sonrasında, İBB Davası 1. duruşması 15. oturum tahliye taleplerine ilişkin son sözü ise Ekrem İmamoğlu aldı. 1. Duruşmanın 15. oturumunda ara kararda 18 kişi tahliye oldu.
YAZARLARIMIZ

















