HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
16.06.2025 09:43
Ekrem İmamoğlu, Akın Gürlek tehdit davasında savunma yaptı; Güç gösterisi, zayıflığın alametidir!
İBB ve TBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’i tehdit ettiği iddiasıyla yargılandığı davada ikinci kez ifade verdi. Dava iddianamenin geç ulaşması ve avukatların hazır olmaması nedeniyle 16 Temmuz 2025'e ertelendi.
-
14.06.2025 13:46
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bayburt Genç Osman Stadı önünde ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginde konuştu
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bayburt Genç Osman Stadı önünde partisinin ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginde konuştu. “Bugün artık öyle siyasi partilerin kalesi, kale siyaseti bitmiştir. Bayburt, bir bütün olarak bu milletin kalesidir.”
-
10.06.2025 18:52
Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, hakkında çıkarılan yakalama kararına cevap verdi
Cafer Mahiroğlu, İstanbul'da belediyelere yönelik soruşturmalarda etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan Aziz İhsan Aktaş'ın beyanları doğrultusunda hakkında soruşturma açılması ve yakalama kararı çıkarılmasına, sosyal medya hesabından tepki gösterdi.
-
06.06.2025 06:30
Devlet Bahçeli: Vacip olan ibadetimizi yapmak için kurban vereceğiz; ama millet varlığını kurban etmeye yeltenenlere müsamaha etmeyeceğiz!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli; Allah’a şükrediyorum ki, yeniden kurban ibadetini yapmaya ve bu ibadetin mükâfatı olan Kurban Bayramı’na nail ve vasıl olduk.
-
05.06.2025 18:56
Özgür Özel Kurban Bayramı Mesajı yayımladı: Gelir adaleti, mahkeme adaleti ve sosyal adalet sağlanmadan da bayram neşesi bu topraklara gelmeyecektir!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in Kurban Bayramı Mesajı;Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu bayramı, ülkemizin dört bir yanındaki milyonlarca yurttaşımız gibi buruk karşılıyoruz.
-
05.06.2025 12:10
Özgür Özel: Saraçhane’deki Gibi Gerektiğinde Dönmemek Üzere Direnilirse O Sandık Gelir!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, dün akşam Gaziosmanpaşa mitinginde sarf ettiği, “Gerekirse ayrılmamak üzere toplanırız” sözleri hakkında, “Dün biz aslında mitingimizi Anadolu yakasında bir başka ilçede yapacaktık."
-
03.06.2025 11:08
Ekrem İmamoğlu'ndan Mansur Yavaş ziyareti paylaşımı: Bizler ORTAK AKILLA, yol arkadaşlarımız ve aziz milletimizle elele, bu büyük yolculuğu mutlaka başarıya ulaştıracağız!
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 2 Haziran'da tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı aday adayı Ekrem İmamoğlu'nu Silivri Cezaevi'nde ziyaret etti.
YAZARLARIMIZ


















