HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
05.11.2025 09:35
Erdoğan'dan Özgür Özel'e deprem bölgesi tepkisi: Önceden turist gibi de olsa bölgeye yollarını düşürüyorlardı, şimdi artık onu bile yapamıyorlar!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AK Parti Grup Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.
-
04.11.2025 13:42
JMO ve İMO İzmir şubeleri: 'Kent Jeolojisi: İzmir Kent Sorunları ve Çözüm Önerileri Kolokyumu' sonuç bildirgesi açıklandı
TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi iş birliğiyle düzenlenen “Kent Jeolojisi: İzmir Kent Sorunları ve Çözüm Önerileri Kolokyumu” kapsamında elde edilen değerlendirme ve önerileri hakkında açıklama yapıldı.
-
31.10.2025 13:39
Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi 1 Kasım'da açılacak
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından TOKİ eliyle yapılan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi, 1 milyon 215 bin metrekarelik yeşil alanı ile Türkiye’nin en büyük şehir parkı olan proje, 165 binden fazla kişiye afet toplanma alanı sağlayacak.
-
30.10.2025 21:57
Kuraklık bütçe gündeminde
Çiğdem Toker; Kuraklığın bütçe gündemine girmesi önemli bir gelişme kuşkusuz. Sulama yatırımlarının neden ağır aksak yürüdüğü sorusunun cevabını AKP iktidarı vermeli. Sulama yatırımları üzerine kurulacak herhangi bir rant mekanizması bulunmadığı için olabilir mi?
-
19.10.2025 18:36
TBMM'de, 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ve 2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifinin Geneli ile Sayıştay Raporları Üzerinde Görüşmeler 23 Ekim'de başlıyor
TBMM'de 2026 yılı merkezi yönetim bütçe kanunu teklifi ve 2024 yılı merkezi yönetim kesin hesap kanunu teklifi ile 2024 yılı sayıştay raporlarının plan ve bütçe komisyonu görüşme takvimi belli oldu.
-
13.10.2025 19:37
İzmir Kooperatif davasında CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu ve 2 kişiye tahliye: Tunç Soyer'in tutukluluğuna devam kararı!
Hüseyin Şimşek ve Cihangir Lübiç'in tahliyesine, Şenol Aslanoğlu'nun konutu terk etmeme şartıyla adli kontrol şartıyla tahliye edilmesine, Soyer'in de aralarında bulunduğu diğer tutuklu sanıkların tutukluluklarının devamına karar verildi.
YAZARLARIMIZ
























