HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
23.02.2026 16:00
CHP kurultay ceza davasında ara karar: Mahkeme, davanın İstanbul 40. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki İBB dosyası ile birleştirilmesini talep etti
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 38'inci Olağan Kurultayı'nda usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla açılan ceza davasının duruşması 1 Nisan'a ertelendi.
-
17.02.2026 21:16
CHP'nin köprülerin satışına karşı yürüyüşünde 3 kişi gözaltına alındı
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik valiliğin kararını kabul etmediklerini, yürüyüşün planlandığı şekilde yapılacağını söyleyerek, "Güvenlik güçleriyle maksatlı bir biçimde karşı karşıya getiriliyoruz. Bizim güvenlik güçleriyle derdimiz yok."
-
07.02.2026 14:08
Özgür Özel 212 gün sonra özgürlüğüne kavuşan Karalar ile buluşmada konuştu: Adana’nın Zeydan’ına kavuştuğu gündür. Onun için gözün aydın Adana!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 212 gün boyunca hukuksuz bir şekilde cezaevinde tutulan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Adana’da halk buluşmasında bir araya geldi.
YAZARLARIMIZ

























