HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.07.2025 10:40
Özgür Özel: 19 Mart darbesinin 100’üncü günde 6 trilyon liralık ekonomik hasar var!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: 100 günlük bu maliyetle neler yapılabilirdi? 13 milyon işsizimize 40’ar bin lira maaş bağlanabilirdi. 86 milyonun her birinin cebinden 70’şer bin lira para çıkmıştır.
-
12.06.2025 13:11
Kemal Kılıçdaroğlu, Silivri’de Marmara Kapalı Cezaevi’nde, Ekrem İmamoğlu ve 6 kişiyi ziyaret etti
Kemal Kılıçdaroğlu, Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi’nde yolsuzluk soruşturmasından tutuklu bulunan ve görevden uzaklaştırılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.
-
11.06.2025 20:07
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Avukatları 12 Haziran'da görülecek davaya katılmayacak
İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı Aday Adayı Ekrem İmamoğlu hakkında, soruşturmalarda yaşanan hukuksuzlukları dile getirmesi nedeniyle açılan davanın yarınki ilk duruşması hukuka aykırı olması nedeniyle katılmayacak.
-
03.06.2025 11:08
Ekrem İmamoğlu'ndan Mansur Yavaş ziyareti paylaşımı: Bizler ORTAK AKILLA, yol arkadaşlarımız ve aziz milletimizle elele, bu büyük yolculuğu mutlaka başarıya ulaştıracağız!
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 2 Haziran'da tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı aday adayı Ekrem İmamoğlu'nu Silivri Cezaevi'nde ziyaret etti.
-
03.06.2025 10:40
Özgür Özel'den Erdoğan'a; Bugün terör örgütünün başıyla müzakereyi konuşuyorsak, 'yapmayacağım' dediğini yapıyorsan meşru değilsin!
CHP Genel Başkanı Özel, kurban bayramı için emeklilere verilen 4 bin TL'lik ikramiyenin meblağ olarak düşük olmasını eleştirdi ve 2018'de bin TL'lik ikramiye ile bir koç alınabildiğini, bugün ise ancak 4 kilo et alınabildiğini söyledi.
-
23.05.2025 09:20
Özgür Özel: 'Kendi İktidarı İçin Anayasayı Ayaklar Altına Almaktan Çekinmeyen Biriyle Anayasa Yapmayız'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri Cezaevinde Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in duruşmasına katıldı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü.
-
21.05.2025 09:08
İBB bürokratlarından etkin pişmanlıktan yararlanan Ertan Yıldız 'ev hapsi' kararıyla tahliye edildi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik 'yolsuzluk' soruşturmasında tutuklanan İlk 'etkin pişmanlık' ifadesi yeterli bulunmayan Ertan Yıldız'a ikinci ifadede tahliye; Başsavcılık "Tespitler somutlaştırıldı" dedi.
YAZARLARIMIZ




















