HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.10.2025 14:30
Ekrem İmamoğlu Le Monde gazetesine yazdı: Demokrasi, adalet ve hürriyet değerlerinin artık gündem olmadığını kabul etmiyorum!
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Le Monde gazetesinde yayınlanan yazısı: “Demokrasi, adalet ve hürriyet değerlerinin artık gündem olmadığını kabul etmiyorum.”
-
28.09.2025 00:10
Ekrem İmamoğlu yazdı: Cezaevi notlarım ve Türkiye umudum!
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in beni ilk haftadan bu yana ziyaret etmesi, fikir alışverişlerimiz, ortak akılla sürece katkı sağlayacak değerlendirmelerimiz; hücremde beni güçlü tutan çok özel anlardır.
-
27.09.2025 17:44
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Silivri'de görülen ‘Bilirkişi’ davasında yaptığı savunmanın tam metni
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki bütün soruşturmalara ve davalara bilirkişi olarak atanan kişiye yönelik “bilirkişi ve tanığı etkilemeye teşebbüs” ile “adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs” iddialarıyla ilgili açılan davada ifade verdi.
-
27.09.2025 16:09
Özgür Özel, Afyonkarahisar'dan seslendi: Gazzeliler, Netanyahu’nun dostu Trump’la yemek yiyen, şakalaşan ve kendilerini unutan Erdoğan’ı asla affetmeyecekler!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı.
-
25.09.2025 16:13
Özgür Özel, Elazığ'da Meslek lisesi açılışında konuştu: Mesleki eğitimin kalkınmanın lokomotifi olacağı bir eğitim sistemini müjdeleyerek buradayız
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Elazığ’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Gazi Meslek Teknik Anadolu Lisesi açılışına katıldı.
-
24.09.2025 17:34
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik tek aday olduğu olağanüstü kongrede yeniden seçildi
Delegelerin oy verme işlemi sona erdi. Tek aday olan Özgür Çelik, yeniden CHP İstanbul İl Başkanı seçildi. Sandıklardan çıkan sonuca göre; Özgür Çelik, geçerli 389 oyun 386'sını alarak yeniden CHP İstanbul İl Başkanı seçildi.
YAZARLARIMIZ



















