HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
02.03.2026 22:59
ABD Savunma Bakanı'ndan İran'a saldırı sonrası ilk açıklama: 3 adet F-15 savaş uçağı düştü; 4 askerimiz öldü, daha çok asker kaybedebiliriz!
ABD Genelkurmay Başkanı General Dan Caine, ABD Hava Kuvvetlerine ait 3 adet F-15 savaş uçağının düştüğü bilgisinden haberdar olduğunu söyleyerek, "bunun düşman ateşi sonucu olmadığını" ve araştırmanın sürdüğünü söyledi.
-
02.03.2026 21:00
Özgür Özel: Biz devletin kurumlarını ele geçirmek için değil; güçlü, bağımsız, tarafsız kurumları oluşturmak için geliyoruz, bunun için mücadele ediyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde gerçekleştirilen ‘Milletle Birlikte, Milletin Emrinde’ buluşmasına katıldı.
-
01.03.2026 20:25
Kemal Kılıçdaroğlu: Netanyahu’nun İran ve bölgede yaşayan halkları kışkırtma ve kardeşi kardeşe düşman etme planlarına geçit vermeyeceğiz!
Kemal Kılıçdaroğlu: İnsan yaşamını ve ulusların egemenlik haklarını yok ederek varlığını sürdüren, küresel sermayeye dayalı Amerika ve İsrail’in kanlı ortaklığı; henüz diplomatik görüşmeler devam ederken İran’a savaş açarak gerçek niyetlerini tüm dünyaya ilan etmiştir.
-
01.03.2026 15:22
Putin, İran’ın Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney’in öldürülmesine dair mesajında: Bu, insan ahlakı ve uluslararası hukukun tüm normlarının alaycı bir şekilde ihlaliyle işlenmiştir!
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Hamaney’in öldürülmesi nedeniyle İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan’a taziyelerini ilettiği mesajı, Kremlin tarafından yayımlandı.
-
01.03.2026 00:16
Özgür Özel, rüşvet iddiası ile gözaltına alınan Tanju Özcan için Bolu'da konuştu: Tanju bu memleketin ve Atatürk’ün Partisinin evladıdır, yalnız değildir, sahipsiz değildir!
CHP Genel Başkanı Özel, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın aralarında olduğu 13 kişinin gözaltına alınması üzerine şehre gelerek Bolu İl Jandarma Komutanlığı’ndan bilgi aldı ve ardından buradaki vatandaşlara seslendi.
-
27.02.2026 14:30
DEM Parti İmralı heyeti ile DEM Parti, Öcalan'ın yeni mektubunu Türkçe ve Kürtçe okudu: Kürtsüz Türk, Türksüz Kürt olmaz; yeni bir siyaset dönemine kapı açılıyor!
Abdullah Öcalan'ın mesajı okundu; Çağrımız sadece Türkiye’de değil Ortadoğu’da bir arada yaşama sorununa ve ürettiği kriz haline çözüm bulma amacını taşıyor. Bütün gadre uğramışların var olma ve kendilerini özgürce ifade edebilme haklarını savunuyoruz.
YAZARLARIMIZ

























