HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
06.10.2025 00:18
Bahriye Üçok'un katledilişinin 35. yılı
6 Ekim 1990’da uğradığı bombalı suikast sonucu hayatını kaybeden Bahriye Üçok'un katledilişinin 35. yılı. Özellikle “Laiklik ve Kadın Hakları” üzerine yazıları ve söylemleri olan “Laikliğin Savunucusu İlahiyatçı” denilen aydın din bilginiydi. Öldürüldüğünde, SHP’nin hazırladığı “Laiklik Raporu”nun çalışmalarını yürütüyordu.
-
01.10.2025 11:07
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan TBMM'de 28. Dönem 4. Yasama Yılı'nın açılışında konuştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail yönetiminin Gazze'de ve Filistin'in diğer bölgelerinde iki yıldır sürdürdüğü soykırıma, bölgede estirdiği devlet terörüne en güçlü tepki 86 milyon vatandaşımızın temsil edildiği bu koltuklardan yükseldi." dedi.
-
29.09.2025 15:09
Merkez Bankası, İİT-İSEDAK Merkez Bankaları Forumu toplantısına ev sahipliği yaptı
TCMB, 28-29 Eylül 2025 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) - İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) Merkez Bankaları Forumu toplantısına ev sahipliği yapmıştır.
-
28.09.2025 03:13
Devlet Bahçeli'den yeni 'TRÇ ittifakı' açıklaması: 'Türkiye için akla, diplomasiye, coğrafi şartlara en uygun seçenek'!
MHP lideri Bahçeli, Türkiye için akla, diplomasiye, siyasetin ruhuna, coğrafi şartlara ve yeni yüzyılın stratejik ortamına en uygun seçenek olarak Türkiye, Rusya ve Çin’den müteşekkil 'TRÇ' ittifakının inşa edilmesinin öngörülmekte olduğunu söyledi.
-
19.09.2025 16:54
Erdoğan: küresel bir markaya dönüşen TEKNOFEST’in bugüne kadar 11 milyon ziyaretçiyi ağırladı!
İstanbulluları ve TEKNOFEST katılımcılarını selamlayarak konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muazzam bir atmosferde, gurur ve coşku ikliminde katılımcılarla bir arada olmanın bahtiyarlığını yaşadığını ifade etti.
YAZARLARIMIZ

















