HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
17.07.2025 19:38
Ayşe Tokyaz cinayetine ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor: eski polis Cemil Koç, iki yıl önce ölen eski sevgilisi için de ifade verecek!
Ayşe Tokyaz cinayetinde yeni gelişme: Katil zanlısı eski polis Cemil Koç, iki yıl önce ölen eski sevgilisi için de ifade verecek! Ayşe Tokyaz’ın katil zanlısı eski polis Cemil Koç ve 6 kişi tutuklandı.
-
09.07.2025 22:36
TBMM genel kurulunda En düşük emekli aylığı 16 bin 881 liraya çıkaran torba kanun teklifi kabul edildi
TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ başkanlığında toplandı. Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
-
09.07.2025 09:15
Erdoğan, belediye operasyonu üzerinden Özel'e; Sen bu kafayla gidersen Özgür efendi daha çok şok olursun, mahcup olursun, en sonunda rezil-rüsva olursun!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AKP Grup Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.
-
04.07.2025 11:16
Erdoğan: İsrail'in mevcut yönetim altında hız verdiği saldırgan politikaları, bölgemizin huzur ve istikrarını tehdit ediyor
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın başlıca iş birliği alanı olan ekonomi ve ticarette vizyonumuzu daha da geliştirmek mecburiyetindeyiz”
-
03.07.2025 18:23
En düşük emekli aylığının artırılmasına yönelik düzenleme komisyonda torba yasa içinde kabul edildi
AKP milletvekillerinin imzasını taşıyan Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
-
25.06.2025 12:14
Gökhan Günaydın: Bu bir anaysa komisyonu değildir. CHP anayasa meselesine kapalı!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Günaydın: Demokrasi ve adalet yoksa bir ülkenin güvenliğinin de tehlikede olduğunu ifade edelim.
-
24.06.2025 08:56
İmamoğlu hakkında bir dava daha: Hâkimlik sorgusundaki ifadeleri nedeniyle 4 yıla kadar hapis cezası isteniyor
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanarak başkanlık görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu hakkında, "kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" suçlamasıyla 9 aydan 4 yıl 1 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.
YAZARLARIMIZ




















