HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.11.2025 14:29
Gökhan Günaydın'ın 'TÜİK, Kuyruklu Yalan Üretim Merkezi Hâline Geldi' sözlerine 50 bin TL'lik dava!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Meclis Genel Kurulu'nda TÜİK'in kendisine 50 bin TL'lik tazminat davası açtığını belirtti ve TÜİK'in enflasyon verilerini manipüle ettiğini söyledi.
-
01.11.2025 10:48
Özgür Özel, Silivri'den seslendi: İddia ediyorum Recep Tayyip Erdoğan adayları olsun ben de Ekrem Başkan’ı göstereceğim 1,5 milyon fark atacağız. Hodri meydan!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’da, Silivri Cezaevi’nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile çok sayıda ismi ziyaret etti.
-
26.10.2025 23:27
Özgür Özel'den casuzluk tutuklaması açıklaması: Bugün bizim için bir bitiş değil, başlangıçtır; Bu acizler bitmiştir!
Özgür Özel: Ekrem İmamoğlu'ndan ve arkadaşlarımızdan ne terör örgütüne destek, ilk başta söyledikleri gibi kent uzlaşı üzerinden terör örgütü ile ilişkiyi, ne hırsızlığı, ne yolsuzluğu ispat edemediler.
-
26.10.2025 18:24
Özgür Özel, Çağlayan adliyesi önünde konuştu: Erdoğan’a ‘Senin bakanların, MİT Başkanın bu verilere niye sahip çıkmadı?'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Casuslukla suçlanan Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek için Çağlayan Meydanı’nda gerçekleştirilen halk buluşmasına katıldı.
YAZARLARIMIZ

























