HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
14.04.2025 14:15
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 11 Haziran'da hakim karşısına çıkacak
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Zincirleme Biçimde Basın ve Yayın Yoluyla Halkı Kin ve Düşmanlığa Alenen Tahrik Etme” suçundan 11 Haziran 2025 saat 10.30’da İstanbul 18. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak
-
14.04.2025 12:38
Yankı Bağcıoğlu: Milli güvenlik politika belgemizi nihai hale getireceğiz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, “Milli savunma alanında parti politikalarımızı güncel gelişmelere göre güncelleyecek, uzmanlarla birlikte çalışarak kapsamlı analizler ortaya koyacağız.
-
14.04.2025 11:30
Yaşar Güler, yurt içindeki ve sınır ötesindeki birlik komutanları ile video telekonferans toplantısı yaptı
Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler başkanlığında komutanlarla sondakika, yurt içindeki ve sınır ötesindeki birlik komutanlarının katılımıyla video telekonferans toplantısı gerçekleştirildi.
-
14.04.2025 10:00
Azmi Karamahmutoğlu: Üç aydır Ümit Özdağ, AKP hükümetinin ve onun politikalarının siyasi rakibi olduğu için tutuklandı, hapsedildi!
Azmi Karamahmutoğlu; AB'nin temsilcileri Türkistan’daydı. Türk Cumhuriyetleri ile yaptıkları toplantıda (Kazakistan, Özbekistan ve Türkmenistan) 12 milyar avroluk yardım, destek karşılığında Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nde büyükelçilik açması istendi.
-
13.04.2025 11:27
Ekrem İmamoğlu Silivri’den CHP'nin Samsun mitingine mesaj yolladı; Samsun, millete güvenerek yola koyulmanın simgesidir!
19 Mart darbesiyle özgürlüğü elinden alınan CHP’nin cumhurbaşkanı aday adayı, seçilmiş İBB ve TBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri’deki hücresinden Samsun Cumhuriyet Meydanı’nı hınca hınç dolduran on binlere seslendi.
-
13.04.2025 10:12
Ekrem İmamoğlu; neden aynı hapiste bulunduğum 10’a yakın arkadaşım sabaha karşı başka cezaevlerine nakledildi?
Tutuklu TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; Şimdi de gece yarısı aldığım bilgiye göre aynı hapiste bulunduğum 10’a yakın arkadaşımın sabaha karşı başka cezaevlerine nakledilmesi!
YAZARLARIMIZ
























