HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
29.11.2025 12:00
Özgür Özel CHP'nin 39. Kurultayında konuştu: Bu mücadele, yeninin eskiye karşı mücadelesidir!
Özgür Özel: Ben size mücadele vadediyorum. Ben size 100 yıl önce olduğu gibi gerekirse ölümü göze almayı, ama işgale teslim olmamayı vadediyorum. Ve tüm mücadelenin sonunda size iktidar vadediyorum, iktidar vadediyorum.
-
25.11.2025 10:51
Devlet Bahçeli, 'Terörsüz Türkiye', Türk milletinin ve Türk devletinin tavizsiz kararıdır
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Terörsüz Türkiye', Türk milletinin ve Türk devletinin tavizsiz kararıdır. Bu karar ve kararlılığı sekteye uğratmaya, sabote etmeye hiçbir hayasız hamakat ve hamaset siyasetçinin takati yetmeyecektir. "Terörsüz Türkiye hedefine cephe açan düzenbaz, fitnebaz ve madrabaz siyaset cambazlarının haysiyetlerindeki zaafı, hüviyetlerindeki zayıflığı görüyor, bunların alayının beş para etmez ciğerini yakından biliyoruz." dedi.
-
25.11.2025 07:21
CHP'li Gürer sordu, Bakan Işıkhan, emeklilikte adalet arayanların çığlığını duymadı!
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Bakan Işıkhan’ın açıklamaları, hiçbir mağduriyetin giderilmeyeceğini ve AKP iktidarının sorunları çözmek adına bir çaba sarf etmediğini göstermektedir” dedi.
-
18.11.2025 13:51
Özgür Özel: Bu milletin parasını biz yemedik, ama yiyen varsa Allah bin kere belasını versin!
Özgür Özel: Siyasetin finansmanı şeffaflaşsın. Erdoğan birinci sırada, ben ikinci sırada, Ekrem Başkan üçüncü sırada. Hepimizin siyasete girdiği günden bugüne kadar mal varlıkları araştırılsın, gelir gider araştırsın.
-
17.11.2025 23:35
CHP’li Arpacı’dan Bakan Ersoy’a Kartalkaya tepkisi: 78 canın sorumluluğundan kaçamazsınız, ömür boyu bu veballe yaşayacaksınız!
Cumhuriyet Halk Parti’li Arpacı’dan Bakan Ersoy’a Kartalkaya Tepkisi: 78 canın sorumluluğundan kaçamazsınız, ömür boyu bu veballe yaşayacaksınız. Bu bütçe de O koltuk da size haramdır!
-
13.11.2025 20:21
KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ortak basın toplantısı düzenledi
İlk yurt dışı resmi ziyareti kapsamında Ankara'da temaslarda bulunan KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, baş başa görüşmenin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ortak basın toplantısı düzenledi.
-
11.11.2025 13:40
Özgür Özel: Bu kara düzen gidecek. Yerine yepyeni, adil, çalışanın hakkını alacağı, gelecekten güvence duyulacak yepyeni bir düzen kurulacak!
Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Özel: güçlü yurttaş, güvenli gelecek, kazanan Türkiye için; parti programını ev ev, sokak sokak anlatacağız.
YAZARLARIMIZ

























