HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
20.05.2025 04:46
Kara bulutlar
Melih Aşık: Atatürk, hayatında en en zor dönemin, “İşgal altındaki İstanbul’da kapı kapı dolaşarak insanları milli mücadeleye ikna etmeye çalıştığı” günler olduğunu anlatır. İşgal İstanbul’unda esaretten kurtulmak için başkaldırmaya niyetli o kadar az kişi vardır ki...
-
19.05.2025 12:24
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Gabar Dağı'ndaki Petrol üretim sahasında konuştu
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: "Artık bu dağlarda korku, ölüm değil, bu dağlarda kurşunlar, bombalar değil, bu dağlarda kardeşlik türküleri söylenecek, bu dağlarda hep beraber birlik ve beraberlik şarkıları söylenecek." dedi.
-
16.05.2025 21:21
Erdoğan; Vatanımızı, milletimizi, devletimizi çok daha güçlü yarınlara el birliğiyle taşıyacağız. Bunu başardığımızda Türkiye'de artık yepyeni bir dönem başlayacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, GENÇFEST Programı'nda yaptığı konuşmada, “İnsani diplomasinin sancaktarlığını bugün Türkiye yapıyor. Barış diplomasisinin öncülüğünü dünyada bugün Türkiye üstleniyor” dedi.
-
14.05.2025 18:15
Özgür Özel; Ant olsun ki o Silivri’nin üstündeki dikenli telleri söküp atacağız, ant olsun ki o kalın duvarları yıkacağız, ant olsun ki Silivri’yi müze yapacağız!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel; Artık buradan Erdoğan’a sesleniyorum; Silivri’nin duvarlarını bu millet yıkacak, seçim sandığı gelince bu millet Ekrem Başkan’ı Cumhurbaşkanı yapacak.
-
12.05.2025 16:31
Erdoğan; Terörsüz Türkiye sürecinde bugün kritik bir eşiği daha aştık. Terör örgütü, kendini feshetme ve silahları teslim etme kararı aldığını açıkladı
AKP Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
12.05.2025 14:32
Devlet Bahçeli, 'PKK Terör Örgütünün Feshi ve Silah Bırakmasıyla' ilgili açıklamasında; Bugün kazanan barış ve kardeşliktir!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli “PKK Terör Örgütünün Feshi ve Silah Bırakmasıyla” ilgili 12 Mayıs 2025 Pazartesi günü açıklama yaptı; Bugün kazanan barış ve kardeşliktir. Bugün kazanan siyaset ve demokrasidir.
-
12.05.2025 13:57
Müsavat Dervişoğlu: Kazanan PKK’ysa, kaybeden Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’dir!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti'nin bu haftaki grup toplantısını 14 Mayıs Çarşamba günü saat 12.00'de, Çankaya - Birlik Mahallesi'ndeki Lozan Parkı'nda gerçekleşeceğini duyurdu.
YAZARLARIMIZ

























