HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
17.07.2025 14:29
Güneşin Sessiz Tehdidi: Güneş Yanığı Nedir ve Neden Oluşur?
Güneşin zararlarından korunmak kadar, ondan doğru şekilde faydalanmak da önemli. Güneş ışınları, vücudun D vitamini sentezi yapabilmesi için en önemli kaynaktır. Ancak fazla korunma veya tamamen kaçınma, D vitamini eksikliğine yol açabiliyor.
-
16.07.2025 07:05
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’i tehdit ettiği ve 18 ay ceza aldığı duruşmada verdiği ifadenin tümü
Silivri'de tutuklu İBB Başkanı İmamoğlu, savunmasında; “Ben bu cennet vatanda, bir kişi için tehdidim. Bir kişi için tehdidim. O da ben değil, ben tehdit etmem. Millet tehdit eder. Sandıkta dört kez yendim, beşinci kez yeneceğim için tehdidim."
-
12.07.2025 17:00
Özgür Özel, Malatya'dan Erdoğan'a seslendi: 'Artık yaşlandın ve yoruldun, ülkenin derdini duymuyor, çözmüyorsun; gel 2 Kasım'da aday ol'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Malatya’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: 'Türkiye’nin Birinci Partisi CHP'yi Kimseye Aşağılatmam, Senin Alnını Karışlarım.'
-
09.07.2025 22:36
TBMM genel kurulunda En düşük emekli aylığı 16 bin 881 liraya çıkaran torba kanun teklifi kabul edildi
TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ başkanlığında toplandı. Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
-
09.07.2025 09:21
Abdullah Öcalan, PKK'ya ikinci kez çağrı yaptı: Silahın değil, siyasetin gücüne inanıyorum, sizi de bu ilkeyi hayata geçirmeye çağırıyorum
Silah bırakma törenine Abdullah Öcalan'ın mesaj gönderip göndermeyeceği merak edilirken, Öcalan'ın açıklaması, Fırat Haber Ajansı (ANF) tarafından görüntülü olarak kamuoyuyla paylaşıldı.
-
09.07.2025 06:42
Ali Babacan’dan iktidara da muhalefet de çağrı: 'Gelin ‘Siyasi Etik, Şeffaflık ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası’nı hep beraber Meclis’ten geçirelim'
Yeni Yol grubunda konuşan Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yolsuzlukla kapsamlı bir mücadele çağrısı yaparak “Samimiyseniz gelin, Meclis’te bir Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu kuralım.”
-
08.07.2025 11:12
Özgür Özel; ‘Bunlar zengini seviyor’ İşçiyi, emekliyi sevmiyorlar. En düşük emekli maaşı 16.881 lira!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Özel; CHP'ye darbe yaptılar. Sandığın gücüne, demokratik siyasete karşı savaş açtılar.
-
05.07.2025 21:40
Tunç Soyer: Kimi dolandırmışım, kimden ne menfaat elde etmişim bunların hiçbiri savcılık dosyasında yok
Tutuklu eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, cezaevi adresini paylaşarak, "Zaman zaman cezaevi günlüğümü sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Arada sırada siz de bana yazarsanız sevinirim" dedi.
YAZARLARIMIZ


















