HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.11.2025 08:35
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu: Böcek ailesinin tedavisinde sorun saptanmadı
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, İstanbul'da hayatını kaybeden 4 kişilik Böcek ailesinin tedavi süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Memişoğlu, 2 hastanede gerekli müdahalenin yapıldığını söyledi. Bakan, her ihtimale karşı inceleme yapıldığını açıkladı.
-
18.11.2025 10:00
İçişleri Bakanı Yerlikaya, Bakanlığının 2026 yılı bütçesine ilişkin yapılan görüşmelerde milletvekillerinin sorularını ve eleştirilerini yanıtladı
İçişleri Bakanı Yerlikaya, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Bakanlığının 2026 yılı bütçesine ilişkin yapılan görüşmelerde milletvekillerinin sorularını ve eleştirilerini yanıtladı.
-
18.11.2025 09:06
TBMM'de Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bakanlığının 2026 yılı bütçesine ilişkin sunum yaptı
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Dışişleri Bakanlığının 2026 yılı bütçesinin görüşmelerine başlandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Dışişleri Bakanlığının 2026 yılı bütçesine ilişkin sunum yaptı.
-
16.11.2025 20:17
Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti 4. Olağan İstanbul İl Kongresinde konuştu: Kurucu Genel Başkanım Meral Akşener'le arama hiç kimse giremez!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: "Benim bu partinin geçmişiyle hiçbir problemim yok ve olamaz. Bu partiyi kuran irade yok sayılamaz." dedi. Kongrede mevcut il başkanı Yücel Coşkun yeniden seçildi.
-
15.11.2025 18:05
Kabataş metro istasyon çalışmasında iskele çökmesi nedeni ile 1 işçi hayatını kaybetti, 4 işçi yaralandı
Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi Meclis-i Mebusan Caddesi üzerinde bulunan Kabataş Metro İstasyonu şantiye alanında, bu gece saat 20.54 sıralarında eksi 6. katta kalıp dökümü sırasında iskelenin çökmesi sonucu 5 işçi mahsur kaldı.
YAZARLARIMIZ

























