HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
22.01.2026 08:22
Gökhan Günaydın: CHP grubu olarak Vakıflar Kanunu’nun yürürlüğünün durdurulması ve iptali istemiyle Anayasa Mahkemesine taşıdık!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Vakıflar Kanunu’ndaki tartışmalı maddelerin iptali ve yürütmesinin durdurulması talebiyle Anayasa Mahkemesi’ne başvurduklarını duyurdu.
-
21.01.2026 22:30
Özgür Özel, Çekmeköy'den seslendi: Erdoğan geldiğinde en düşük emekli maaşı 8 çeyrek altın alıyordu. Şimdi Erdoğan gidiyor, en düşük emekli maaşı 2 çeyrek altın alıyor
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Çekmeköy’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı. Özel: Düş milletin yakasından. Getir sandığı. Millet senden zam değil, sandık bekliyor.
-
21.01.2026 09:15
Devlet Bahçeli: Nusaybin-Kamışlı sınır hattında Siyonist-emperyalist kumpas devreye girmiş ve al bayrağımız şerefsizce indirilmiştir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Türk Bayrağına Yapılan Mütecaviz Saldırı” başlığı ile bir açıklama yaptı. Bahçeli: DEM Parti bir karar vermek durumundadır: PKK’nın kurucu önderinin yanında mı yoksa karşısında mıdır?
-
21.01.2026 09:00
Erdoğan; Bayrağımıza uzanan kirli elleri bulacak, hesabını o hainlerden mutlaka soracağız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Bayrağımıza uzanan o kirli elleri muhakkak bulacak, bunun hesabını o hainlerden mutlaka soracağız. Millî Savunma ve Adalet Bakanlıklarımız gerekli tahkikatları başlatmıştır” dedi.
-
21.01.2026 04:37
İran'da Atatürk etkisi ve Rıza Pehlevi
Sinan Meydan: Atatürk; tam bağımsızlık, ulusal egemenlik, uluslaşma, kadın hakları, akıl ve bilimle çağdaş uygarlığa yönelme ve yurtta barış dünyada barış idealiyle tüm dünyaya, özellikle de ezilen, sömürülen, geri kalmış uluslara yol göstermeye devam ediyor.
-
20.01.2026 17:33
Türk askerinin Aden Körfezi'ndeki görev süresi 1 yıl daha uzatıldı
TBMM'de TSK deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali karasu ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görev süresinin 10 Şubat'tan itibaren 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi kabul edildi.
-
20.01.2026 07:30
Devlet Bahçeli; Yalanı, fitneyi, dedikoduyu ve iftirayı siyaset zennedenler siyaseti rant ve çıkar devşirme fırsatı gören üç kağıtçılardır!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, MHP olarak birer hafta arayla önce il başkanları toplantısını, Merkez Yürütme Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu ortak toplantısını gerçekleştirdiklerini aktardı.
YAZARLARIMIZ






















