HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
28.08.2025 09:33
Zara'da Maden Ocaklarına karşı dava açan köylüler eylem yaptı: Kösedağından Dipsizgöl'e, Doğamıza ve Yaşam Alanlarımıza Sahip Çıkıyoruz!
Dipsizgöl Köyü Çevre Koruma Platformu, Kösedağ Çevre Koruma Komitesi yaptıkları ortak eylem ve açıklamada: Kösedağı'ndan Dipsizgöl'e, Doğamıza ve Yaşam Alanlarımıza Sahip Çıkıyoruz!
-
27.08.2025 22:47
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Özgür Özel'e: Kendi istikbalini sağlama almak için her geçen gün dengesinin bozulduğuna, ciddiyetsizlikte sınır tanımadığına üzülerek şahit oluyoruz!
Yılmaz Tunç'tan Özel'e: Aksi takdirde eski genel başkanını sırtından hançerleyen, parayla oy satın alan, belediyelerde baklava kutularıyla dönen rüşvet çarkına ses çıkarmayan zihniyetin son temsilcisi unvanıyla yok olup gidecektir.
-
27.08.2025 11:47
TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, 27 Ağustos'ta 6'ncı toplantısında Barolar Birliği ile Baro Başkanlarını dinledi
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin, “Bu mesele, bir devlet politikasıdır. Peki bizim işimiz ne? Bizim işimiz gidip kaç tane silahın nereye bırakıldığını ölçmek değil."
-
25.08.2025 09:51
19 gündür aranıyordu; 68 metre derinlikte bulunan Halit Yukay'ın cesedini Deniz Kuvvetleri Komutanlığı dalgıçları çıkaracak
Yalova'dan Bozcaada'ya gitmek üzere denize açıldığı teknesi, parçalanmış ve yarı batık halde bulunan iş insanı Halit Yukay’ın (43) 19 gün sonra 68 metre derinlikte ulaşıldı.
-
17.08.2025 05:24
Mehmet Uçum'dan, 'Terörsüz Türkiye' yorumu: Asıl önemli olan bu geçiş sürecinin rutin dışı bir dönem olduğunu bilerek süreci yönetmektir!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı Mehmet Uçum: Türkiye’nin terörün kökten tasfiyesine ilişkin attığı tarihi adımlar büyük önem taşıyor. Asıl önemli olan bu geçiş sürecinin rutin dışı bir dönem olduğunu bilerek süreci yönetmektir
YAZARLARIMIZ

























