HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
07.03.2025 09:25
Özgür Özel'den canlı yayında Oğuz Kaan Salıcı'ya Adnan Beker cevabı; 39 milletvekili verilirken kalemi elinde tutan arkadaş dönmüş laf ediyor!
Özgür Özel, katıldığı canlı yayında; Adnan Beker’in CHP’ye katılımının ardından Mansur Yavaş tarafından yapılan değerlendirmeleri de yorumladı; "Altı ay önce de Mansur Bey ‘Adnan Beker gelebilir’ demişti bana."
-
03.03.2025 00:51
3 Mart devrim yasalarının, halifeliğin kaldırılmasının 101. yıl dönümü
101 yıl önce bugün, 3 Mart 1924’te Halifelik, Şeriye ve Evkaf Vekâleti kaldırıldı ve Tevhidi Tedrisat (Eğitimde Birlik) Yasası kabul edildi. Bu üç yasanın kabul edilmesiyle laik Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmış oldu.
-
01.03.2025 22:01
Devlet Bahçeli; Terörsüz Türkiye, huzurlu Türkiye, süper güç Türkiye yarın değil, hemen ulaşılacak bir hedeftir ve bizim de siyasi şerefimize emanettir!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Terörsüz Türkiye Hedefi Kapsamında Son Gelişmelerle” ilgili 1 Mart 2025 Cumartesi günü yazılı basın açıklaması yaptı.
-
21.02.2025 00:50
'Necla Teyze' olarak bilinen Ülker Güleryüz'ün şüpheli ölümü için dilekçe: 'Cinayet olarak değerlendirilmeli'
Ankara'nın Altındağ ilçesinde beslediği köpeğin belediye tarafından alınmasına tepki gösteren 81 yaşındaki Ülker Güleryüz'ün aynı gün gecekondusunda çıkan yangında ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor.
-
19.02.2025 20:11
'Atatürk' fotoğrafı tartışması nedeniyle ihraç edilen teğmenlerden S.Ç. hakkındaki karar iptal oldu
10 Kasım 2023 tarihindeki Atatürk'ü Anma Töreni'nde "Atatürk fotoğrafı takmayan" teğmene tepki gösterdiği için Kara Kuvvetleri Komutanlığı Yüksek Disiplin Kurulu'nun ihraç ettiği S.Ç hakkındaki ihraç kararını iptal etti.
YAZARLARIMIZ