HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
24.02.2026 07:26
Devlet Bahçeli: Terörsüz Türkiye’ye hizmet eden İmralı’nın statü açığı nasıl kapatılacaktır? Samimiyetle bu tartışmanın yapılarak makul, akla ve vicdana müzahir sonucuna kısa sürede ulaşılmalıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Af ve cezasızlık algısına prim vermeden ihtiyaç duyulan yasal düzenlemelerin çerçevesi de çizilmelidir. Türk’ün itibarı Kürt’ün itibarıdır. Kürt’ün iffeti Türk’ün iffetidir. Türk’ün onuru Kürt’ün onurudur.
-
18.02.2026 16:32
Özgür Özel, Ataşehir'de konuştu: Derhal yargılama istiyoruz, tutuksuz yargılama istiyoruz. Biz kendimize güveniyoruz, televizyondan canlı yayın istiyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Ataşehir’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı.
-
16.02.2026 09:01
Ekrem İmamoğlu'nun, diplomada sahtecilik davasının 4. duruşmada yaptığı savunmanın tam metni
Tutuklu ve görevden uzaklaştırılan seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, lisans diplomasının sahte olduğu iddiasıyla açılan davada bir kez daha hakim karşısına çıktı. Duruşma 6 Temmuz'a ertelendi.
-
07.02.2026 06:01
Yankı Bağcıoğlu: Milli güvenliğimize zarar verebilecek fırkateyn satışı tarihi sorumluluk doğurur
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Deniz Kuvvetleri için inşa edilen iki istif sınıfı firkateynin yurt dışına satılmasının "kuvvet zafiyeti" yaratacağını belirterek, karardan dönülmesi çağrısı yaptı.
-
06.02.2026 14:30
ABD-İran görüşmeleri şimdilik sona erdi: 'İyi bir başlangıç oldu'
İran ile ABD arasında Umman'ın başkenti Maskat'ta TSİ ile 11.00 civarında başlayan dolaylı görüşmeler bugün için sona erdi. İran Dışişleri, 'müzakereler devam edecek' sinyali verirken, 'iyi bir başlangıç oldu' denildi.
-
05.02.2026 21:23
CHP Milli Savunma Politika Kurulu Başkanı E. Koramiral Atilla Kezek: Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Doğal Afet yönetiminin merkezinde olması gereklidir
Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi Milli Savunma Politika Kurulu Başkanı Emekli Koramiral Atilla Kezek, 6 Şubat depreminin yıldönümünde bir kez daha Afet Yönetim Sistemi'nin önemine dikkat çekti.
YAZARLARIMIZ

























