HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.08.2025 11:52
Adıyaman Belediyesi’nden 'Adıyaman’da 6 kiliseye ruhsat verildi' iddiasına açıklama geldi
Adıyaman Belediyesi; Bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarında “Adıyaman’da 6 kiliseye ruhsat verildi” şeklinde asılsız ve gerçek dışı haberler yer almıştır. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla açıklama yapma zarureti doğmuştur.
-
27.08.2025 11:47
TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, 27 Ağustos'ta 6'ncı toplantısında Barolar Birliği ile Baro Başkanlarını dinledi
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin, “Bu mesele, bir devlet politikasıdır. Peki bizim işimiz ne? Bizim işimiz gidip kaç tane silahın nereye bırakıldığını ölçmek değil."
-
25.08.2025 16:18
Erdoğan, Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine sonrası açıklamasında: Belediyeleri aile çiftliğine çevirenler için artık deniz bitmiştir!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunuyor.
-
22.08.2025 22:03
Özgür Özel: Sivas meydanından Erdoğan’a sesleniyorum; AK Parti’nin iktidarı bitiyor, gidiyorsunuz. Bakan evlatlarının dönemi kapanıyor, vatan evlatlarının dönemi başlıyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Sivas’ta gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı.
-
22.08.2025 21:59
Yankı Bağcıoğlu’ndan, Savunma Sanayii'nde Yaşanan Rahatsız Edici Gelişmeler ve İlgili Kurumların Sessizliğine İlişkin Açıklama
CHP'li Yankı Bağcıoğlu, savunma sanayii alanında son günlerde gündeme gelen ciddi iddiaların tarafsız bir şekilde araştırılması, elde edilen sonuçlara göre gerekli adımların atılması ve kamuoyunun bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.
-
17.08.2025 06:28
CHP'li Gürer: Verimli tarım için toplulaştırma şart. Miras yoluyla bölünen arazilerde hem ekimden vazgeçiliyor hem de sınırlı verimlilik sağlanıyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer “Ülkemizde tarımın önemli sorunları var. Bu sorunlardan biri de toplulaştırmayla ortadan kaldırılmaya çalışılan parçalanmış araziler.
YAZARLARIMIZ




















