HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.11.2024 17:51
Gökhan Günaydın; Esenyurt’u atanmış kaymakama ya da atanmış vali yardımcısına bırakmayacağız!
CHP TBMM Grup Başkanvekili Günaydın Esenyurt Belediyesi önünde basın açıklaması yaptı. Gökhan Günaydın, Başkan Ahmet Özer‘in tutuklanması, CHP’nin Esenyurt nöbeti ve kayyum sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
-
04.11.2024 15:08
Kemal Kılıçdaroğlu; Ayrışmadan, birleşerek ve büyüyerek bu tek adam rejimine karşı omuz omuza mücadele etmekten başka şansımız yok!
Kemal Kılıçdaroğlu; "Bu gitmeden hiçbir şey değişmez ve düzelmez. Adalet, diktatörden ricacı olarak tesis edilmez. Saray’ın hukuksuzlukları karşısında demokrasiye sahip çıkmadan Türkiye’nin geleceği aydınlanmaz!"
-
04.11.2024 10:17
Mansur Yavaş'tan Kayyım açıklaması; Öncelikle burada savunulması gereken kişilerden bağımsız olarak hukuk ve demokrasidir!
ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan kayyım açıklaması; "Demokrasilerde bazen seçim kazanılır, bazen seçim kaybedilir. Hiç istemediğiniz birisini halk seçebilir. Önemli olan bunun içe sindirilmesidir."
-
04.11.2024 09:59
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den kayyım açıklaması; Zihni bozuk, kalbi kötü, eli kirli, utanmaz arlanmaz bir pişkinlikle muhatabız!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel açıklamasında; "Islah edemediği siyasetçileri darbeyle görevden almaya cüret eden, Zihni bozuk, kalbi kötü, eli kirli, utanmaz arlanmaz bir pişkinlikle muhatabız." dedi.
-
02.11.2024 12:25
Özgür Özel; Esenyurtlular 2019’da ‘Yeter, düşün yakamızdan’ dediler. Ve belediyeyi CHP’ye verdiler!
CHP Genel Başkanı Özel; “Aynı anda belediyenin kapısında, ‘Türkiye Cumhuriyeti’ yazıyor. O ‘terörist’ dediğiniz Ahmet Özer gelip o yazıyı sökmedi ama siz aldığınız belediyelerde o yazıları sökenlersiniz."
-
01.11.2024 12:12
Özgür Özel'e İBB'ye kayyum olursa;Kafaları Karışmasın, Alınlarını Karışlarız!
Özgür Özel, “Bu operasyondan sonra hedefte İstanbul Büyükşehir Belediyesi mi var?” sorusuna, “Kafa karıştırıyor. ‘Bu operasyondan sonra hedefte İBB mi var?’ Şu kadarını söyleyeyim. Kafaları hiç karışmasın, alınlarını karışlarız, alınlarını” yanıtını verdi.
-
31.10.2024 22:52
Özgür Özel: Erdoğan, Cesaretin Varsa Çık Karşımıza Biz Seçime Hazırız
Özgür Özel, “Erdoğan, cesaretin varsa zaten bıçak kemikte, kaçma, gel çık karşımıza, biz seçime hazırız. Biz hazırız, Esenyurt da hazır, İstanbul da hazır. Türkiye de hazır. Cesaretin varsa hodri meydan. Çık karşımıza.”
YAZARLARIMIZ