HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
23.05.2025 07:18
İBB duyurdu; İETT ve Özel Halk Otobüsleri 2025 yılı ödeme planı üzerinde anlaştı eylem sona erdi!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İETT ve Özel Halk Otobüsleri Temsilcileri ile bugün yapılan görüşmede 2025 yılı ödeme planı üzerinde mutabık kalınmış ve 1.930 otobüsün katıldığı eylem sona ermiştir.
-
21.05.2025 15:40
AKP'li Hilmi Türkmen, 'Üsküdar Belediyesi hacizlik oldu' dedi, borç kendi dönemine ait çıktı!
Türkmen'in açıklamalarına Üsküdar Belediyesi'nden yanıt geldi. Belediyeden yapılan açıklamada, “Haciz memurlarının belediyeye gelişi doğrudur ancak borç 2022 yılında, yani önceki yönetim döneminde yapılmış bir sözleşmeye dayanmaktadır” denildi.
-
21.05.2025 10:48
Müsavat Dervişoğlu: AKP iktidarında Türkiye'de 42 milyon vatandaşın kredi borcu var. Her iki kişiden birisi ağır borç yükü altında inliyor!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu: "Abdullah Öcalan'ın talep ve beklentilerini karşılamak için TBMM'nin bazı olumsuzluklara alet edilmesine sıcak bakmıyoruz." dedi.
-
21.05.2025 08:56
Mahmut Arıkan: Bugün iktidarın, Amerika, İsrail ve küresel sermaye ile devam eden ilişkileri bizi kaygılandırıyor!
DEVA, Gelecek ve Saadet partilerinin kurduğu Yeni Yol Partisinin TBMM Grup Toplantısı gerçekleştirildi. Mahmut Arıkan, iktidarın dışarıdan tarım ürünleri ithal etmenin yollarını aradığını söyledi.
YAZARLARIMIZ