HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.01.2026 18:13
CHP'li Gürer: Bir yanda 843 milyar kâr, diğer yanda 5.8 trilyonluk borç
Ömer Fethi Gürer, “Vatandaşın bankalara ödediği faiz yükü de arttığını belirtti. 2024 yılında toplam 666 milyar TL faiz ödeyen vatandaşlar, 2025 yılının Kasım ayı itibarıyla bankalara tam 1 trilyon 45 milyar 548 milyon TL faiz ödedi” dedi.
-
03.01.2026 16:35
Donald Trump basına açıklaması yaptı: Venezüella'da güvenli, düzgün ve mantıklı bir iktidar geçişi sağlanana kadar yönetimi elimizde tutacağız
ABD Başkanı Donald Trump, Venezüella’da gerçekleştirdikleri operasyona ilişkin yaptığı açıklamada, Venezüella'da güvenli, düzgün ve mantıklı bir iktidar geçişi sağlanana kadar yönetimi ellerinde tutacaklarını dile getirdi.
-
30.12.2025 08:12
Yalova'da IŞİD operasyonunda şehit olan polislerimiz için tören düzenlendi
Yalova'da IŞİD terör örgütüne yönelik operasyonda teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan polis memurları İlker Pehlivan (47), Turgut Külünk (50) ve Yasin Koçyiğit (49) için İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.
-
29.12.2025 10:38
İBB Başkan vekili Nuri Aslan; İstanbul yeni metro araçlarına kavuşmaya hazır. Biz, hiçbir işi yarım bırakmadık, bırakmayız ülke sahipsiz değil. Her zaman bir umut var bu ülkede!
M12 Ümraniye–Ataşehir–Göztepe hattı için planlanan 40 araçlık set, teslim alınarak Ümraniye’deki Behiç Erkin Yerleşkesi’ne indirildi.
-
29.12.2025 10:00
Kemal Kılıçdaroğlu OSTİM Teknik Üniversitesi’nde konuştu: Neredeyse ahlaklı insanların dışlandığı ahlâksızların da el üstünde tutulduğu bir sürece girdik!
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu OSTİM Teknik Üniversitesi’nde konuştu; Ahlaki değerlerin yerlerde süründüğü bir dönemi hiç görmedim. Neredeyse ahlaklı insanların dışlandığı, ahlaksızların da el üstünde tutulduğu bir sürecin içine girdik.
-
27.12.2025 13:10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin vurduğu 11 ilimizde yapımı tamamlanan 455 bininci afet konutumuzu hak sahibi kardeşlerimize teslim ettik!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay Atatürk Caddesi’nde düzenlenen “455 Bininci Afet Konutu Kura Çekimi, Anahtar Teslimi ve Yapımı Tamamlanan Yatırımların Toplu Açılış Töreni”ne katılarak bir konuşma yaptı.
YAZARLARIMIZ




















