HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
12.04.2026 14:54
Özgür Özel, Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ’ı ara seçim gündemi ile ziyaret etti: Biz sandık gelene kadar ve bu millet huzur bulana kadar durmayacağız, durmadan çalışacağız!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı Zafer Partisi Genel Merkezi’nde ziyaret etti.: “Siyasi Etik Yasası Konusunda AK Parti’nin Sessiz Kalması Çok Manidar.”
-
11.04.2026 20:17
Netanyahu'dan Erdoğan’a: İran’ın terör rejimi ve onun vekil güçleriyle savaşmaya devam edecek; Erdoğan’ın aksine, o bu yapılarla uyum sağlıyor!
Erdoğan’ı hedef alan Netanyahu, "Benim liderliğim altında İsrail, İran’ın terör rejimi ve onun vekil güçleriyle savaşmaya devam edecek; Erdoğan’ın aksine, o bu yapılarla uyum sağlıyor ve kendi Kürt vatandaşlarını katletti" dedi.
-
02.04.2026 11:57
CHP'li Yankı Bağcıoğlu: Deniz güvenliğinin söylemle değil eylemle sağlanabileceğini anlamak zorundayız!
CHP Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, İzmir İl Başkanlığı'nda milli güvenlik konularına ilişkin aylık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
-
01.04.2026 09:15
Mahmut Arıkan; Ülkenin tapusunu NATO’ya mı verdiniz?
Mahmut Arıkan, bugün birçok işletmenin ayakta kalma mücadelesi verdiğini belirterek, vergi borçları, SGK primleri, kamuya olan tüm borçları kapsayan adil ve sürdürülebilir bir yapılandırmanın derhal hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.
-
27.03.2026 10:47
ABD-İsrail’in İran’a saldırılarında 27. gününde: İran'dan atılan füzeler İsrail'de Tel Aviv şehir merkezine düştü 1 ölü 3 yaralı
ABD ve İsrail'in "nükleer müzakereler" devam ederken 28 Şubat'ta İran'ı vurmasıyla başlayan ve İran'ın misilleme saldırılarıyla devam eden Orta Doğu'daki savaş 28. gününe karşılıklı hava saldırılarıyla girdi.
YAZARLARIMIZ

























