HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
13.06.2025 21:10
Sondakika İran'ın İsrail'e misillemesi başladı: 'Silahlı kuvvetler kararlılıkla hareket edecek'
Devlet Televizyonuna konuşan İran lideri Ali Hamaney ''Silahlı kuvvetler kararlılıkla hareket edecek ve aşağılık Siyonist rejimi perişan edecektir. Siyonist rejim bu suçtan sağ kurtulamayacaktır. İran halkı emin olsun ki bu konu hiçbir şekilde hafife alınmayacaktır'' dedi.
-
13.06.2025 19:45
Ekrem İmamoğlu'ndan çağrı; Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacak olan en önemli husus, birlik ve beraberliğimizin daim ve sarsılmaz olmasıdır!
Ekrem İmamoğlu; Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’in ve yıllarca partimize için büyük bir emekle liderlik eden Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun birlikte bu operasyonları bertaraf edecek en güçlü dayanışmayı ortaya koyacaklarına da yürekten ve kesinlikle inanıyorum.
-
13.06.2025 10:49
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Yanıtımız güçlü olacak ve İsrail'i pişman edecek!
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, “Bugün, İran halkı her zamankinden daha fazla birlik, güven, dayanışma ve ulusal bütünlüğe ihtiyaç duymaktadır. Allah’ın izniyle bu kıymetli ruh haliyle, işgalci rejimin bu suikastına akılcı, güçlü ve sert bir yanıt verilecektir.”
-
13.06.2025 07:26
İsrail, gece saatlerinde İran'da Tahran'ı ve gündüz de Tebriz'i vurdu: 20 üst düzey komutan öldürüldü
İsrail’in İran’a dün gece düzenlediği hava saldırılarında İran Genelkurmay Başkanı Bakıri ile Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Selami ve nükleer bilim insanları hayatını kaybetti.
-
11.06.2025 13:56
Ümit Özdağ'dan tarihi savunma; Düzensiz göçün Türkiye için bir millî güvenlik sorunu olduğunu düşünüyoruz. Biz düzensiz göçe karşıyız. Düzensiz göçe karşı olmak suç mu?
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlamasıyla yargılandığı davanın ilk duruşması bugün İstanbul 18. Asliye Ceza Mahkemesi’nde, Silivri'deki Marmara Cezaevi yerleşkesinde görülüyor.
YAZARLARIMIZ