HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.01.2026 00:22
CHP'li Yankı Bağcıoğlu uyardı: Drone tehdidi artık varsayım değil, gerçek ve büyüyen bir güvenlik sorunudur!
CHP'li Yankı Bağcıoğlu, insansız hava araçlarının (İHA/drone) son yıllarda yalnızca askerî operasyonların değil; iç güvenliğin, kritik altyapıların korunmasının ve toplumsal düzenin doğrudan bir parçası hâline geldiğine dikkat çekti.
-
30.12.2025 15:34
İstanbul Valiliği, yılbaşında görev yapacak ekipleri ve kentteki önlemleri duyurdu
Ağır tonajlı araçlar ile iş makinelerinin Sarıyer, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Bakırköy, Zeytinburnu ve Kadıköy ilçelerine girişleri 31 Aralık Çarşamba günü sabah saat 08.00'den 1 Ocak Perşembe saat 12.00'ye kadar yasaklandı.
-
24.12.2025 14:07
Erdoğan AK Parti İl Başkanlarına konuştu: Herkes bilsin ki biz dün olduğu gibi bugün de sulhu sükûndan yanayız!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.
-
23.12.2025 21:35
Libya Genelkurmay Başkanı'nın Ankara'dan kalkan uçağı Haymana'da düştü, uçaktaki herkes hayatını kaybetti!
Libya İletişimden Sorumlu Devlet Bakanı, "Tüm belirtiler, uçak kazasının nedeninin teknik bir arıza olduğunu gösteriyor" dedi. Libya, Ankara’daki uçak kazasını Türk makamlarıyla birlikte soruşturmak için heyet gönderecek.
-
21.12.2025 21:20
Cevdet Yılmaz: 2026 yılında enflasyonu yüzde 20'nin altına indirmeyi, 2027 yılında ise tekrar tek haneli rakamlara ulaşmayı hedefliyoruz!
Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2025 yılında 1,5 trilyon doları aşan bir büyüklük ile nominal bazda dünyanın 16'ncı, satın alma gücü bazında ise dünyanın 11'inci ekonomisi olacağını ifade etti.
-
16.12.2025 12:31
TBMM'de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bakanlığının 2026 yılı bütçesinin sunumunu yaptı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal konut projelerine ilişkin, "Bu ülkede ev sahibi olmayan tek bir dar gelirli vatandaşımız kalmayana kadar da bu mücadeleyi sürdüreceğiz." dedi.
-
16.12.2025 09:04
Yankı Bağcıoğlu: Türkiye; kritik varlıklarını, hava sahasını ve Mavi Vatan’ı insansızlaşan tehditlere karşı korumak için her alanda gerekli tedbirleri almak zorundadır!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Karadeniz’de bir Rus denizaltısına insansız sualtı araçlarıyla düzenlenen saldırının, Türkiye açısından açık bir güvenlik uyarısı niteliği taşıdığını belirtti.
YAZARLARIMIZ

























