HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
24.03.2025 04:53
Demokrasi, milli irade, sandık, hukukun tutuklandığı andan itibaren yoktur
Orhan Bursalı; Demokrasi 2007’den beri bir oyuncaktır. 2008’de zaten medyayı susturmaya başlamışlardı. Milli iradenin de aslında iktidar tarafından tutuklandığını görüyoruz. Seçim sandığı AKP’nin oyuncağı olarak torbada tutuklu turpun büyüklerinden biridir.
-
23.03.2025 17:10
İBB ve Beylikdüzü Belediyesine 26 Mart'ta başkan vekili seçilecek
Tutuklama kararlarının ardından Şişli Belediye Başkanı Şahan'ın, İBB Başkanı İmamoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık görevden uzaklaştırıldı. İçişleri Bakanlığı, İBB ve Beylikdüzü'nde başkanvekili seçimi için tarih açıkladı.
-
21.03.2025 14:02
CHP 6 Nisan'da Özgür Özel'in çağrısı ile olağanüstü kurultay yapacak!
Sondakika, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Nisan'da Olağanüstü Kurultay kararı aldı. Özel; "Olağanüstü kurultay, kayyım ihtimalini kesip önümüzdeki pazar günkü seçimin yapılmasını garanti altına alıyoruz."
-
18.03.2025 15:20
İstanbul Üniversitesi, Ekrem İmamoğlu ile 28 kişinin diplomasını iptal etti
İstanbul Üniversitesi Yönetim Kurulu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun diplomasını iptal etti. İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan; "Bu karar yok hükmündedir. Üniversite Yönetim Kurulu bu kararı alamaz. Fakülte yönetimi alır" dedi.
YAZARLARIMIZ
















