HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
14.04.2025 22:37
Suat Özçağdaş, Kadıköy Anadolu Lisesi Önünde Proje Okullarla İlgili Açıklama Yaptı; Yusuf Tekin'e söylüyorum Türkiye için bir gelecek tehdidisiniz!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş; "İktidar kendisinden olmayan, kendisinin itaatkar, kanaatkar nesiller yetiştirme projesine hizmet etmeyen her şeye karşı, her şeye düşman, her şeyi tarumar ediyor."
-
14.04.2025 11:04
Kadem Özbay; 'Karanlık bir geleceğe mahkûm edilmek istenen bir kuşak, öğretmenine sarılarak ‘Biz buradayız, susmayacağız! diyor'
Eğitim-İş Sendikası Genel Başkanı Kadem Özbay; Atama ve yer değiştirmeye ilişkin duyuru hem yönetmelik bakımından dayanaksız olduğu gibi hem de öngörülen uygulama Kanun’a aykırıdır.
-
02.04.2025 00:07
'2 Nisan' boykotuna soruşturma açıldı, Kabine'den peş peşe açıklama geldi: Ekonomiyi sabotaj girişimidir; maddi kaybı olan dava açabilir!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 6 Ocak'ta yaptığı, "Pahalı ürün satanları dize getirecek etkili yöntemlerden biri boykottur. Fırsatçılık yapanlara karşı en büyük kozumuz, satın almama özgürlüğünü kullanmaktır" açıklaması yeniden gündem oldu.
-
31.03.2025 13:05
Özgür Özel: Türkiye Tayyip Erdoğan’dan büyüktür. Sokaklarda direnmeye devam edeceğiz. Sonunda biz kazanacağız. Türkiye kazanacak!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; Silivri Cezaevinde İl Başkanımızla, Genel Başkan Yardımcılarımızla, Milletvekillerimizle birlikte sekiz saati bulan bir cezaevi ziyareti gerçekleştirdik.
-
28.03.2025 10:53
Devlet Bahçeli Ramazan Bayramı mesajında DEM Parti'li Bakırhan'ı överken CHP ve Özgür Özel'i mandacı ilan etti!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; Mandacı CHP teklemiş, tökezlemiş, tükenmiş; dahası müflisliği, müsrifliği ve müstemleke siyaseti birbiri ardına teşekkül eden rezaletler seremonisinin ışıkları altında belgelenmiştir.
YAZARLARIMIZ