HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.06.2025 14:08
Ekrem İmamoğlu'ndan Mansur Yavaş ziyareti paylaşımı: Bizler ORTAK AKILLA, yol arkadaşlarımız ve aziz milletimizle elele, bu büyük yolculuğu mutlaka başarıya ulaştıracağız!
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 2 Haziran'da tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı aday adayı Ekrem İmamoğlu'nu Silivri Cezaevi'nde ziyaret etti.
-
02.06.2025 07:04
ASAL Araştırma; Bu pazar Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa, aşağıda okuyacağım isimlerden hangisini Cumhurbaşkanı olarak görmek istersiniz?
ASAL Araştırma ve Danışmanlık Şirketinin Mayıs ayında 2000 kişi ile yaptığı son ankette, Bu pazar Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa, aşağıda okuyacağım isimlerden hangisini Cumhurbaşkanı olarak görmek istersiniz? diye soruldu.
-
16.05.2025 00:31
Özgür Özel; Türkiye’yi terörden kurtarıp Kürt meselesini demokratik yoldan çözecek güvenceyi biz veriyoruz. Ama bugün çözmeye karar verirlerse o noktada da Meclis zemininde biz varız!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Habertürk TV’de yayınlanan Özel Röportaj programında Mehmet Akif Ersoy’un sorularını yanıtladı.
-
08.05.2025 13:15
Özgür Özel, Silivri'de Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti; Darbeciler, Anayasayı askıya aldıkları için 'Susmayın, sesinizi yükseltin'i suça tahrik görüyor!
Özgür Özel; "İBB ile iş yapan bütün şirketlere el koymaya kalkarak, bir algı yaratmaya çalıştılar. Ama şimdi başsavcının kafa tuttuğu, kızdığı, ‘Bomboş geldi, beceriksizler’ dediği MASAK raporuyla da hiçbir şeyi destekleyemediler."
-
29.04.2025 14:15
Özgür Özel; Kızgınız. Bir kadın, görevinden dolayı sorgulanır. Aslanlar gibi hesap verir. Yargılanır. Ama bir kadın, birinin eşi diye, bir çocuk birinin evladı diye zulmedilmez!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saraçhane’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Özel açıklamasında; Bakan Yardımcısı’ndan Başsavcı yaparsam, o gelip burada partinin talimatlarını uygulamaya memur kılınmış bir isimdir.
-
25.04.2025 21:02
Özgür Özel: 'Salı Günü Mahkemede Ümit Özdağ’ın yanında oturacağız'
Özgür Özel; Salı günü grup toplantımız yok. Niye? Çünkü Zafer Partisi’nin Genel Başkanı Ümit Özdağ yargılanıyor, gideceğiz mahkemede yanına oturacağız. Ertesi gün Gençlik Kolları Genel Başkanımız Cem Aydın yargılanıyor ve gideceğiz tam arkasında duracağız.
YAZARLARIMIZ