HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
24.10.2025 11:24
Ekrem İmamoğlu, Necati Özkan ve Merdan Yanardağ'a casusluk suçlaması: Yanardağ gözaltına alındı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, görevinden uzaklaştırılan İBB Başkanı İmamoğlu ile Necati Özkan'ın "casusluk" suçundan başlatılan soruşturmada ifadelerinin alınacağını, Merdan Yanardağ'ın ise aynı soruşturma kapsamında gözaltına alındığını duyurdu.
-
11.10.2025 14:10
Mansur Yavaş: İçişleri Bakanlığı’ndan izin almasına gerek yoktur. Çağırırlarsa, gönüllü olarak ifadeye vermeye hazırız!
ABB Başkanı Mansur Yavaş yaptığı açıklamada: "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma yürütmesi için İçişleri Bakanlığı’ndan izin almasına gerek yoktur. Çağırırlarsa, gönüllü olarak ifadeye vermeye hazırız." dedi.
-
02.10.2025 10:00
Genel devlet açığının Gayrisafi Yurt İçi Hasıla'ya oranı 2024 yılında yüzde 3,2 oldu
TÜİK; Genel devlet açığı 2024 yılında 1 trilyon 438 milyar 854 milyon TL olarak tahmin edildi ve bir önceki yıl %4,5 olan genel devlet açığının Gayrisafi Yurt İçi Hasıla'ya (GSYH) oranı %3,2'ye düştü.
-
29.09.2025 21:56
Erdoğan kabine açıklamasında: Topraklarını, özgürlüklerini ve onurlarını savunan Filistin halkının yanında dimdik duruyoruz!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
YAZARLARIMIZ

























