HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.03.2025 16:58
Her şey çok güzel olacak sloganı ile tanınan Berkay Gezgin Saraçhane eyleminde gözaltına alındıktan sonra tutuklandı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasından sonra Saraçhane'de düzenlenen eylemlerde gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Berkay Gezgin: Lütfen beni unutturmayın! Asla unutmayacağız, her şeye rağmen her şey çok güzel olacak!
-
25.03.2025 14:20
Özgür Özel, Beşiktaş'ta MKM'de grup toplantısında konuştu; Sadece partimize değil toplumun tüm kesimlerine saldırı başlatıldı!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; “Bugün 19 Mart başarısız darbe girişimine karşı direnişimizin tam yedinci günündeyiz. Yedi gündür Türkiye kumpasa karşı meydanlarda, sokaklarda itiraz ediyor. Milyonlar tepkisini gösteriyor."
-
24.03.2025 19:03
Erdoğan'dan İmamoğlu tepkisi açıklaması; Ekonomide de temelsiz ve suni bir dalgalanmaya sebep olmuştur. Mali disiplini güçlendirdik ve enflasyonu kontrol altına aldık!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
23.03.2025 03:38
CHP'nin cumhurbaşkanı aday adayı seçimi için 23 Mart bugün: 81 ilde 973 ilçede 5 bin 600 sandık kuruyor!
CHP, gözaltına alınan İstanbul Belediye Başkanı Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tek aday olduğu ve bugün yapacağı cumhurbaşkanlığı ön seçimi için 81 ilde ve 973 ilçede 5 bin 600 sandık kuruyor.
-
23.03.2025 03:00
Savcılık, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'yolsuzluk' ve 'terör' suçu iddiasıyla tutuklanmasını talep etti!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı açıklamasında; "Şüpheli İmamoğlu, suç örgütü kurma, ihaleye fesat karıştırma, rüşvet almak kapsamında tutuklama talebi ile sulh ceza hakimliğine sevk edilmiştir" denildi.
-
23.03.2025 00:12
Erdoğan; Bizim belediyelerimiz yolsuzluktan yana olmayacak, bizim belediyelerimiz haksızlıktan yana olmayacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muhalefet ne yaparsa yapsın biz sağduyuyu, sabrı ve sükûneti hiçbir zaman terk etmeyeceğiz. Bizim belediyelerimiz yolsuzluktan yana olmayacak, bizim belediyelerimiz haksızlıktan yana olmayacak."
-
23.03.2025 00:00
İstanbullular, Saraçhanede Ekrem İmamoğlu’na, yüzbinlerce insanın katılımıyla bir kez daha sahip çıktı
Evinden gözaltına alınan ve akşam saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edilen seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sahip çıkmaya devam etti.
YAZARLARIMIZ