HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
06.11.2025 07:24
İBB soruşturmasında: Soner Yalçın, Şaban Sevinç, Aslı Aydıntaşbaş, Ruşen Çakır, Batuhan Çolak ve Yavuz Oğhan ifade verecek
Sabah saatlerinde gazeteciler Şaban Sevinç, Yavuz Oğhan, Batuhan Çolak ve Soner Yalçın ifadesi alınmak üzere polis eşliğinde emniyete götürüldü. Medyascope Yayın Yönetmeni Ruşen Çakır da öğlen saatlerinde evden alındı.
-
05.11.2025 21:50
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Özgür Özel hakkında soruşturma başlattı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında miting sırasında kullandığı ifadeler nedeniyle 'Cumhurbaşkanına hakaret' ve 'kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret' suçlarından re’sen soruşturma başlattı.
-
04.11.2025 13:31
Selahattin Demirtaş'tan Bahçeli'nin sözlerine teşekkür mesajı: cesurca tabuları yıkmış, korkulara teslim olarak barışın inşa edilemeyeceğini göstermiştir!
Selahattin Demirtaş, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin "Tahliyesi hayırlara vesile olacaktır" sözlerine yanıt verdi. Demirtaş'ın el yazısıyla paylaşılan mektupta "Kendisini yürekten kutluyor, içtenlikle teşekkür ediyorum" ifadeleri yer aldı.
-
04.11.2025 07:30
Devlet Bahçeli; Seçilecek milletvekillerinin İmralı’ya giderek ilk ağızdan ve ilk elden ihtiyaç duyulan mesajları alması süreci çok daha güçlendirecektir.!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Meclis’te kurulan Komisyon’dan seçilecek milletvekillerinin İmralı’ya giderek ilk ağızdan ve ilk elden ihtiyaç duyulan mesajları alması süreci çok daha güçlendirecektir. Milliyetçi Hareket Partisi böylesi bir heyete katılmaya hazırdır.
-
03.11.2025 15:05
Kemal Kılıçdaroğlu: Toplumun hemen her problemine sırtını dönen bir iktidarın; sanatçılarımızın sorunlarıyla da ilgilenmemeleri şaşırtıcı değildir!
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "Kıymetli sanatçı Bilge Hanım’ın yaptığı konuşma; kendisine ait bir fikrin dışa vurumu değil, siyaset kurumunun ve iktidarın beceriksizliğinin bir ürünüdür."
YAZARLARIMIZ



















