HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
30.04.2025 21:16
İBB soruşturmasında 3 kurumun 6 yıllık ihale belgeleri istendi, Gökhan Günaydın; Savcılık kurumu hükûmete mi bağlı, yoksa devlete mi?
İBB yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında, İBB'ye bağlı İSKİ, İSFALT ve KİPTAŞ ile bu kurumlara bağlı birimlerin 31 Mart 2019'dan bu yana tüm ihaleler ve projelerin evrakları istendi.
-
30.04.2025 13:11
İstanbul Valiliği, 1 Mayıs tedbirleri hakkında basın açıklaması yaptı
İstanbul Valiliği, İstanbul’da, 1 Mayıs günü yapılması planlanan izinsiz gösterilerin önüne geçmek için bir dizi tedbir kararı aldı. Valilik alınan tedbir kararlarını, trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlarını açıkladı.
-
30.04.2025 12:06
Deniz Yücel; Bu ülkenin başına gelmiş en büyük felaket ‘Vizyonsuz, basiretsiz ve başarısız AKP İktidarıdır...’
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM'de AKP grup toplantısında CHP’ye yönelik sözlerine ve Ekrem İmamoğlu hakkında "telef" ifadesini kullanmasına tepki gösterdi.
-
29.04.2025 18:28
İBB'ye yönelik ikinci dalga operasyonda 30 kişiye tutuklama talebi; 18 kişi adli kontrol şartıyla serbest kaldı
Gözaltına alınan 48 kişinin savcılıkta ifade işlemleri tamamlandı. İBB'ye yönelik ikinci dalga operasyonda gözaltına alınan isimlerden 30'u tutuklama istemiyle hâkimliğe sevk edildi, 18 isim hakkında adli kontrol istendi.
-
29.04.2025 17:17
Gezi soruşturmasından tutuklu menajer Ayşe Barım hakkında hazırlanan iddianamede 30 yıla kadar hapis istemi!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Taksim'deki Gezi Parkı odaklı olaylara iştirak ettiğine ilişkin yazılı ve görsel medyada çıkan iddialar üzerine menajer Ayşe Barım hakkında başlattığı soruşturma tamamlandı.
YAZARLARIMIZ


















