HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.06.2026 04:37
Direniş mitingleri: ‘Halkın önünde hiçbir güç duramaz!’
Sinan Meydan; Kendi kaderini kendi eline alma kararlılığı gösteren, gerektiğinde bir araya gelerek meydanlardan sesini yükselten bir halkın önünde hiçbir güç duramaz. Biz bu gerçeği, 107 yıl önce Türk Kurtuluş Savaşı’nda görmüştük.
-
15.04.2026 11:15
Kahramanmaraş'ta ortaokulda silahlı saldırı: 1 Öğretmen, 8 öğrenci öldü 6'sı ağır 13 yaralı var!
Sondakika, Kahramanmaraş'taki bir ortaokulda 14 yaşındaki bir öğrenci tarafından düzenlenen silahlı saldırıda 8'i öğrenci, 1'i öğretmen olmak üzere 9 kişi hayatını kaybettiği, 13 kişi yaralandı.
-
02.04.2026 11:57
CHP'li Yankı Bağcıoğlu: Deniz güvenliğinin söylemle değil eylemle sağlanabileceğini anlamak zorundayız!
CHP Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, İzmir İl Başkanlığı'nda milli güvenlik konularına ilişkin aylık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
-
01.04.2026 06:09
II. İnönü Zaferi: ‘Milletin Kötü Kaderini Değiştiren Zafer’
Sinan Meydan; Emperyalist işgalcilere ve yerli işbirlikçilerine karşı kazanılan Türk Kurtuluş Savaşı’nın en önemli zaferlerinden biri durumunda ki II. İnönü Zaferi, Atatürk’ün ifadesiyle “milletin makûs talihini (kötü kaderini) değiştirmiştir.”
YAZARLARIMIZ
























