HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
24.03.2026 13:40
Özgür Özel: Tapu sicil kayıtlarını avukat isteyecek, hâkim getirecek; millet, kim yalan söylüyor görecek!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, "Tarım için kullanılmış bütün kredilerin faizlerinin silinmesi, ana paraların yapılandırılmasını bir kez daha öneriyoruz." dedi.
-
22.03.2026 09:22
ABD ve İsrail'in İran'a saldırılarının 23. gününde: İran misilleme saldırılarını artırdı, İsrail'de iki noktada büyük yıkım oldu
İsrail ve ABD'nin İran'a 28 Şubat'ta başlattığı saldırılar 23'üncü gününe girerken İsrail'in ve İran'ın hava saldırıları gece boyunca devam etti. ABD ve İsrail'in İran'a saldırıları 23. gününe girerken İran karşılık vermeye devam ediyor.
-
11.03.2026 12:16
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu: Bütün dünya bu çatışmaların faturasını ödemeye hazırlanıyor!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AK Parti Grup Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.
-
11.03.2026 12:14
ABD ve İsrail'in İran'a saldırıları 12. gününde: İsrail Tahran'ı bombalıyor, İran karşılık veriyor, çatışmalar Hürmüz Boğazı'na yayılıyor
İsrail ve ABD'nin İran'a 28 Şubat'ta başlattığı saldırılar 12'inci gününe girerken İsrail'in ve İran'ın hava saldırıları gece boyunca devam etti. ABD ve İsrail'in İran'a saldırıları 12. gününe girerken İran karşılık vermeye devam ediyor.
-
11.03.2026 10:35
Müsavat Dervişoğlu: İran'ın çöküşü, Türkiye'nin lehine bir tablo doğurmaz. Tam tersine bölgeyi daha büyük bir kaosa sürükler!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "İran'daki rejime karşı olmak başka şeydir, İran'ın çöküşünü alkışlamak başka şeydir. İran'ın çöküşü, Türkiye'nin lehine bir tablo doğurmaz.
YAZARLARIMIZ

























