HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.09.2024 10:59
CHP için kritik eşik: Yeni örgüt, yeni üyelerle parti nasıl bir Türkiye hayal ediyor?
Bekir Ağırdır; Eylülde yapılacak tüzük kurultayı, CHP’nin ‘değişim’ sürecinin yeni bir aşaması olacak. Bu aşamada partinin önünde iki fırsat alanı var. Ancak kurultay yine gruplar arası çekişmelere hapsolursa, CHP’den değişim beklemek hayalden öteye geçmeyecektir
-
03.09.2024 10:03
Özgür Özel; Biz çok büyük bir vakıf kurmalı başına da Kılıçdaroğlu'nu geçirmeliyiz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Halk Tv'de Yeni Bir Sabah'ın konuğu oldu. Özgür Özel "Herkes sayın Erdoğan'ı bir tarafa çekmeye çalışıyor. İktidar tükenmişlik sendromunda. AKP tarihinin en büyük türbülansını yaşıyor" dedi.
-
31.08.2024 15:00
Engin Altan Düzyatan'dan BM temsil açıklaması; Gönülden bir şeyler yapmanın tarafı olmaz, dünya hepimizin!
Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı'nda Türkiye'yi Engin Altan Düzyatan temsil edecek. Diğer ülke temsilcileri arasında bir tek Engin Altan Düzyatan'ın özgeçmişinin konuyla ilgili olmaması Türkiye'de gündem oldu.
-
30.08.2024 15:20
Özgür Özel: Dedeleri bu topraklar için koyun koyuna birlikte ölmüş insanların torunları, siyaset uğruna kavga edip de iktidarda kalmaya çalışıyor!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da 30 Ağustos resmi törenlerine katılmayarak Dumlupınar'a gitti. 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında bulunduğu Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde Şehitliği ziyaret etti.
-
17.08.2024 00:15
Gökhan Günaydın; Yapılması Gereken 1 Ağustos 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan AYM'nin Can Atalay Kararının Okutulmasıdır!
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın; Can Atalay kararı konusunda; saraydan Mehmet Uçum, Kabineden Yılmaz Tunç Meclis'e ayar verdi, “Meclis'in yapacağı bir şey yoktur” buyurdular.
YAZARLARIMIZ