HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.05.2025 21:31
Özgür Özel; Türkiye’yi terörden kurtarıp Kürt meselesini demokratik yoldan çözecek güvenceyi biz veriyoruz. Ama bugün çözmeye karar verirlerse o noktada da Meclis zemininde biz varız!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Habertürk TV’de yayınlanan Özel Röportaj programında Mehmet Akif Ersoy’un sorularını yanıtladı.
-
05.05.2025 11:58
CHP'li Gürer: 'Çiğ süt krize doğru koşuyor; yem pahalı, süt ucuz. 3 yılda 1,5 milyon hayvan ithalatına rağmen et üretimi de düştü!'
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde, Osmaniye ve Konya’da süt inekçiliği yapan üreticilerle çiğ sütün durumunu artan ahır ve yem maliyetleri ile düşük süt fiyatlarını konuştu.
-
29.04.2025 11:53
Mehmet Şimşek; Enflasyon hedefleri konusunda tereddüt yok, Rezerv kaybının yüzde 58’i dış kaynaklı. 19 Mart sonrası da çıkış var. Sonrasında da çıkış var!
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Habertürk-Bloomberg HT ortak yayınında ekonomi gündemindeki son gelişmelere ilişkin canlı yayında Bloomberg HT Genel Müdürü Alican Türkoğlu'nun sorularını yanıtladı.
-
29.04.2025 07:41
Ümit Özdağ'ın savunmasının tam metni; Ben kendimi değil, Türk Milleti ve Türk tarihini savunuyorum!
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, sondakika ‘Cumhurbaşkanına alenen hakaret’ suçlaması ile hakim karşısına çıktı. Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanına hakaretten yargılandığı davanın yeni duruşması 10 Eylül'de görülecek.
-
26.04.2025 12:00
Özgür Özel: ''Devletin Kapıları Millete Kapatılmıştır; Milletimiz Gün Saymakta, ‘Ya Sabır’ Çekmektedir''
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Mersin’de gerçekleştirilen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” Mitinginde konuştu. Özel; Duyuyor musun Tayyip Bey bu millet sana ne diyor? Millet Erdoğan’ı, millet Tayyip Bey’i istifaya çağırıyor.
YAZARLARIMIZ


















