HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.05.2025 07:01
Aklımı tutamadım kafatasımda
Barış Terkoğlu; Cumhurbaşkanının AKP genel başkanı olarak muhalefete bu ifadeleri kullanabildiği ülkede, CHP’li gencecik bir avukat, yaşlı bir depremzedenin cumhurbaşkanının elini öpmesine, “aklı yerinde bir insan olsa” dediği için hakaret suçlamasıyla tutuklandı.
-
19.05.2025 00:20
Bugün Atatürk'ün Gençliğe hediye ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 106 yıl önce bugün 19 Mayıs'ta Samsun’a çıktı. Samsun’dan Anadolu topraklarına bastığı 19 Mayıs 1919 tarihinin önemi nedeniyle de 19 Mayıs’ı Türk gençliğine armağan etti.
-
18.05.2025 14:22
Deniz Yücel; İktidarın Ekrem İmamoğlu korkusuna, gençlik korkusu da eklendi!
CHP MYK, CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında parti genel merkezinde saat 12.30'da toplandı. CHP Parti Sözcüsü Yücel, devam eden toplantının gündemine ilişkin partisinin İzmir İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi.
-
18.05.2025 07:59
Aziz Sancar için milletimiz harekete geçti
Orhan Bursalı; Çok etkili bir Türk şairi olan Nevai, Çağatay ailesinden bir emirdi ve Çağatay dilinin yazılı dile dönüşmesinde etkili oldu. Vezirlik yaptı ve çok sayıda imar faaliyetlerinde bulundu. Tüm Türk cumhuriyetlerinin ortak şairi ve devlet adamıdır.
-
18.05.2025 05:48
İbrahim Kaypakkaya'nın katledilişinin üzerinden 52 yıl geçti
İbrahim Kaypakkaya, Diyarbakır’da süren dört aylık sorgulama ve işkence sürecinden sonra, mahkemeye çıkartılmasına az bir zaman kala, 18 Mayıs 1973’te yaşama veda etti. İşkencede ölen Kaypakkaya'nın ölüm sebebi kayıtlara intihar olarak geçmiştir.
-
17.05.2025 14:16
Zeliha Aksaz Şahbaz: İnsan Hakları Kuruluşlarınca Hazırlanan Raporlar, Ceza ve Tutukevlerinde Bin 413 Hasta Mahpus Bulunduğunu Ortaya Koyuyor
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz, Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Cezaevleri ve Sağlık Sempozyumu”nun açılış konuşmasını yaptı.
-
17.05.2025 00:21
Erdoğan; Vatanımızı, milletimizi, devletimizi çok daha güçlü yarınlara el birliğiyle taşıyacağız. Bunu başardığımızda Türkiye'de artık yepyeni bir dönem başlayacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, GENÇFEST Programı'nda yaptığı konuşmada, “İnsani diplomasinin sancaktarlığını bugün Türkiye yapıyor. Barış diplomasisinin öncülüğünü dünyada bugün Türkiye üstleniyor” dedi.
YAZARLARIMIZ