HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
05.08.2025 17:49
TBMM, Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu çalışma usul ve esasları belirlendi: ikinci toplantı 8 Ağustos'ta yapılacak
"Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bünyesinde kurulan Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun çalışma usul ve esasları belirlendi.
-
05.08.2025 08:25
TBMM Başkanı Kurtulmuş’un başkanlığında 'Terörsüz Türkiye' süreci kapsamında Meclis’te kurulan komisyon ilk toplantısına başladı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Biz bu komisyonda yeni bir anayasa yazmıyoruz belki ama kardeşlik cümlelerini kuracağız ve birlikte hareket edeceğiz. Meclisimiz bin yıllık kardeşliği yeniden hatırlatmakla kalmayacak, siyasal düzlemde yeniden tarif edecektir.” dedi.
-
04.08.2025 21:13
Mustafa Kemal Atatürk, 104 yıl önce 5 Ağustos 1921'de Başkomutan ilan edildi
Milli mücadele yıllarında bugünlerde olduğu gibi pek çok zor dönemden geçtik. O dönemde vatanımızı ve milletimizi yok olmaktan kurtaran Mustafa Kemal, bundan tam 104 yıl önce bugün, 5 Ağustos 1921’de Başkomutan seçilmiştir.
-
04.08.2025 11:37
Devlet Bahçeli: 'Terörsüz Türkiye' hususunda tarihi gelişmeler yaşanmaktadır
Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada, 'Terörsüz Türkiye' çalışmalarını ve gündemi değerlendirdi: Hangi kara propaganda devreye alınırsa alınsın Türkiye’mizin önü açıktır. Bir kere yükselen bayrak asla inmeyecek, asla gölgelenemeyecektir. Güvence Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı’dır.
-
03.08.2025 17:22
Müsavat Dervişoğlu, 'Birinci Vazifen' mitinginin ilkinde konuştu: PKK’nın ve onun elebaşı terörist Apo’yu Kürt’e temsilci atamaya kalkıyorlar!
Müsavat Dervişoğlu, "Birinci Vazifen" mitinginde konuştu: "Kanun teklifimizi ve araştırma önergemizi reddedenler Öcalan isteyince hemen komisyon kuruyorlar."
-
31.07.2025 08:05
Özgür Özel, Özlem Gürses'e konuştu: Türkiye’yi kurtarmak için girdik komisyona. Bu komisyon fikrinin sahibi Cumhuriyet Halk Partisi’dir!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, SZC TV’de yayınlayan Özlem Gürses ile Para Politika programına katıldı. Özel: Her Gün Sahada Olacak, Partiyi İktidar Yapmak İçin Mücadele Edeceğiz; Herkes Bu Yürüyüşe Katılsın.
-
31.07.2025 06:01
Niğde, Nevşehir, Kayseri ve Yozgat’ta yazlık patates üreticisi 'yandık' diyor: Patates tarlasında kriz derinleşiyor!
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, patates üreticilerin dertlerini dinledi. Patates üreticisi Recep Derinöz, “Tarlada malım serili duruyor, kamyon çıktı gitti. Tarlada mal serili kaldı."
-
30.07.2025 21:33
Özgür Özel, Şile'den seslendi: Bu millet, şimdi Çağlayan’ın AK Toros’çularına da teslim olmayacak!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul, Şile’de Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu: Cumhuriyet’i yeniden kuracak mıyız? O Cumhuriyet’in başına Ekrem İmamoğlu’nu oturtacak mıyız? Hazır mısınız? O zaman yürüyelim arkadaşlar.
YAZARLARIMIZ

























