HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
10.01.2026 10:21
CHP'li Gürer: 2026 yılına gelindiğinde emekli maaşları asgari ücretin yaklaşık yüzde 30 gerisine düşürüldü ve emekli toplumun en yoksul gelir grubuna itildi
TBMM’de emekli maaşlarının en az asgari ücret seviyesine yükseltilmesi amacıyla CHP grubunun başlattığı Genel Kurul’u terk etmeme nöbetine katılan Ömer Fethi Gürer, destek için Meclis’e gelen emekli sendika ve dernek temsilcileriyle de görüştü.
-
07.01.2026 12:41
Erdoğan, AKP'ye geçen üç milletvekiline rozet taktı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısının ardından AKP'ye katılan 3 milletvekiline parti rozeti taktı. Hasan Ufuk Çakır, İrfan Karatutlu ve İsa Mesih Şahin siyasi mücadelelerini AKP çatısı altında sürdüreceklerini ifade etti
-
04.01.2026 10:06
Özgür Özel: Çankırı eti bin liraya değil; önce 500 liraya, sonra 300 liraya yemek istiyorsa çare bu iktidarı değiştirmektedir!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: Çankırı’dan, Anadolu’nun kalbinden dünyaya sesleniyorum: Trump’ın düzeni, dünya düzeni olamaz. Ya bu çılgınlığa direnilecek ya da bu Trump teker teker bütün dünyanın tepesine binecek!
-
03.01.2026 21:13
CHP'li Gürer: Bir yanda 843 milyar kâr, diğer yanda 5.8 trilyonluk borç
Ömer Fethi Gürer, “Vatandaşın bankalara ödediği faiz yükü de arttığını belirtti. 2024 yılında toplam 666 milyar TL faiz ödeyen vatandaşlar, 2025 yılının Kasım ayı itibarıyla bankalara tam 1 trilyon 45 milyar 548 milyon TL faiz ödedi” dedi.
-
03.01.2026 08:49
Çoğu DEM Partili 22 milletvekili hakkında, 37 yasama dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığı'na sunuldu
CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer, CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın.
-
01.01.2026 00:48
CHP'li Gürer: 2025 verilerine göre ihraç edilmek istenen 291 ürüne sınır reddi verildi
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 2025 yılına ait Avrupa Birliği Hızlı Alarm Sistemi (RASFF) verilerine göre Türkiye’den gönderilen 476 ürünün “kusurlu” bulunduğunu belirtti.
YAZARLARIMIZ



















