HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.02.2025 17:02
DEM Parti İmralı heyeti 'Abdullah Öcalan'ın çağrı mesajını' açıkladı; devlet ve toplumla bütünleşme için kongrenizi toplayın ve karar alın; tüm gruplar silah bırakmalı ve PKK kendini feshetmelidir!
DEM Parti'nin İmralı heyeti Abdullah Öcalan ile yaptığı görüşme sonrası açıklama yaptı. Abdullah Öcalan'ın çağrı metni okunuyor. Kürtçe metni Ahmet Türk ve Türkçe metni Pervin Buldan okudu.
-
27.02.2025 11:56
Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı aday adaylık açıklamasında; Yolumuzun uzun olduğunu hepimiz biliyoruz. Allah'ın izniyle başaracağız. Kararlıyız!
Ekrem İmamoğlu; Türkiye'nin her bir yanını gezmeye başlayacağız. Bir yandan görev yaparken, bir yandan ülkemizi geleceğe hazırlayacağız. En hızlı şekilde sandığı milletimizin önüne getireceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi başaracak, Türkiye kazanacak!
-
26.02.2025 15:58
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç; Özgürlüğü sadece özgür düşünenler sağlayabilir!
Sevda Erdan Kılıç; İnancım tamdır ki; Cumhuriyet Halk Partisi içindeki bu demokratik kültürle, bu özgür tartışma geleneğiyle, ülkemizdeki tek adam rejimine son verecektir. Çünkü biliyorum ki; demokrasiyi sadece demokrasiyle yaşayanlar getirebilir.
-
25.02.2025 06:22
Yeni dil ve yeni Türkiye: Muhalefeti dönüştüreceğiz
Orhan Bursalı; Yeni Türkiye, muhalefete üst üste davaların açıldığı, gerçekdışı söylemlerle yıpratıldığı, tutuklandığı, cezalara çarptırıldığı, anayasal hakların kullandırılmadığı, ifade özgürlüklerin gasp edildiği ve yoksulluğun diz boyu olduğu bir ülke..
-
23.02.2025 14:00
Erdoğan, tek aday olarak girdiği AKP'nin 8. Olağan Kongresinde yeniden genel başkan seçildi
Tek aday Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte AKP 8. Olağan Kongresi’nin yapıldığı salona geldi. Erdoğan, kongre konuşmasında; "Yeni Türkiye'de kayıt dışı ekonomiye de kayıt dışı siyasete de yer yoktur." dedi.
YAZARLARIMIZ