HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
12.03.2025 08:00
Müsavat Dervişoğlu, Çayırhan Maden ve Termik Santrali’nin özelleştirilmesine; 'Değeri 160 milyar lira iken 20 milyar liraya peşkeş çekildi; Bu fakir milletten çaldıkları, haram olsun, zehir zıkkım olsun!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu, iki bayram ikramiyesinin toplamının da bir asgari ücrete eşit olmasını istedi ve Çayırhan santralinin özelleştirilmesine: “Haram, zıkkım olsun.” dedi.
-
11.03.2025 10:35
Özgür Özel: Emekli ikramiyesi müjde olsaydı Erdoğan açıklardı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TÜİK üzerinden Erdoğan'a seslendi; Bak sokaktaki MHP’li büyüklerim, kardeşlerim, yüzde 73’ü bu enflasyon rakamlarına inanmıyor. AK Partililerin de yüzde 68’i açıklanan enflasyon rakamlarına inanmıyor.
-
08.03.2025 10:00
Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı aday adaylık çalışmasının ilk toplantısını İzmir'de yaptı; Onlara sandığı göstereceğiz!
CHP’nin ön seçimdeki Cumhurbaşkanı adayı, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ön seçime yönelik buluşmalarına İzmir’den başladı.
-
08.03.2025 07:42
Dilek İmamoğlu; Kadın hakları mücadelesi kimsenin vicdan aklama aracı, imaj yaratma malzemesi değildir, olamaz!
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen “İlham Veren Adımlar Buluşması" etkinliğinde, projenin fikir öncüsü akademisyen ve sivil toplum gönüllüsü Dr. Dilek Kaya İmamoğlu ile TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu birer konuşma yaptı.
-
07.03.2025 16:30
Gökhan Günaydın; Çerkezköy Belediyesi Halk Et Tesisinin açılışını gerçekleştirdik!
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın; “Çerkezköy Belediyemizin Halk Et tesisinin açılışını gerçekleştirdik. Kent Lokantası ve Halk Ekmek ardından Halk Et de, piyasa fiyatlarının yarısı üzerinden yurttaşımıza kıyma ve kuşbaşı sunacak.
-
07.03.2025 06:25
Özgür Özel'den canlı yayında Oğuz Kaan Salıcı'ya Adnan Beker cevabı; 39 milletvekili verilirken kalemi elinde tutan arkadaş dönmüş laf ediyor!
Özgür Özel, katıldığı canlı yayında; Adnan Beker’in CHP’ye katılımının ardından Mansur Yavaş tarafından yapılan değerlendirmeleri de yorumladı; "Altı ay önce de Mansur Bey ‘Adnan Beker gelebilir’ demişti bana."
YAZARLARIMIZ

















