HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
30.04.2026 07:43
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 30. oturumu görüldü: Mahkeme heyeti 15 kişi için tahliye kararı verdi
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 30. oturumu 30 Nisan 2026 Perşembe bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu sanıklar hakim karşısında savunma yapmaya devam ediyor.
-
22.04.2026 21:53
TBMM Genel Kurulunda, sosyal medyaya ve doğum iznine yönelik düzenlemeleri de içeren Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı
TBMM Genel Kurulunda, sosyal medyaya ve doğum iznine yönelik düzenlemeleri de içeren Sosyal Hizmetler Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı.
-
21.04.2026 13:48
Özgür Özel: Ara seçime de varız genişletilmiş ara seçime de varız, erken seçime bugünden hazırız!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi iktidara geldiğinde ülkenin bütün okullarında üç kap sıcak yemek ücretsiz verilecek, sular kana kana ücretsiz içilecektir.
-
20.04.2026 12:36
Okul saldırılarıyla ilgili paylaşımlarla ilgili 661 hesap sahibi hakkında soruşturma başlatıldı: 68 kişi tutuklandı
Türkiye'yi sarsan Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'taki okul saldırılarıyla ilgili sosyal medyadaki yayınlar ve paylaşımlarla ilgili 661 hesap sahibi hakkında soruşturma başlatıldı.
-
16.04.2026 15:56
Eğitim-İş Sendikası: Okullarda ölmek istemiyoruz! Katliamı değil eğitimcileri 'Önlemeye' çalıştılar!
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonuna bağlı Eğitim İş Sendikası ve sendikaların Ankara’ya gelen gelen binlerce üyesi Kurtuluş Parkı’nda başlattığı “Eğitime, Okuluna, Eğitimciye Sahip Çıkma Büyük Buluşması”nda bir araya geldi.
YAZARLARIMIZ























