HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
05.07.2025 15:13
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Kasımpaşa delikanlısıysan seçime bekliyorum, bana milleti sokağa davet ettirme, aklını başına topla!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediye başkanlarına operasyon hakkında açıklamasında İstanbul Başsavcısı Akın Gürlek'e soruyor: Tuzla’da bir yazlık villa var mı? Soruyorum: Aileden herhangi birinin kredi kartlarını Vanlı bir iş adamı ödüyor mu?
-
05.07.2025 08:54
CHP'nin Amasya ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitingi bugün Anıt Meydan'ında yapılacak
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'ın katılacağı Amasya'daki "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinginin iptal edilmemesi yönünde karar alındı. Miting, planlandığı gibi bugün saat 20.30'da gerçekleştirilecek.
-
05.07.2025 07:03
Adana BŞB Başkanı Karalar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere gözaltında!
Aziz İhsan Aktaş’ın “örgüt elebaşı olmakla” suçlandığı soruşturmada; suç örgütünün, belediye başkanları ve belediyelerin üst düzey yöneticilerine rüşvet verip ihaleleri organize ettiği iddia ediliyor.
-
02.07.2025 08:51
Yalçın Bayer: CHP’de krizin sebebi Önder Sav mı?
Yalçın Bayer, "CHP’yi kim ‘entübe’ etti" başlıklı köşe yazısında: CHP’de ortak aklın egemenliğini Önder Sav’ın engellediği konuşuluyordu. Kulislerde söylenen Önder Sav’ın Kılıçdaroğlu’na bitip tükenmez ‘kininin’ süreci zehirlediği ve sabote ettiği idi...
-
02.07.2025 00:54
AKP iktidarı yolsuzluktan yine sınıfta kaldı
Çiğdem Toker: Avrupa Konseyi Yolsuzluğa Karşı Devletler Grubu, üst düzey bir heyet Türkiye’yi, tavsiyelerine tam olarak uymaya davet etti. Bu tavsiyeler; yolsuzluğu önleme ve milletvekilleri ile yargı ve savcılık teşkilatı arasında dürüstlüğü güçlendirme.
YAZARLARIMIZ