HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
26.10.2025 23:27
Özgür Özel'den casuzluk tutuklaması açıklaması: Bugün bizim için bir bitiş değil, başlangıçtır; Bu acizler bitmiştir!
Özgür Özel: Ekrem İmamoğlu'ndan ve arkadaşlarımızdan ne terör örgütüne destek, ilk başta söyledikleri gibi kent uzlaşı üzerinden terör örgütü ile ilişkiyi, ne hırsızlığı, ne yolsuzluğu ispat edemediler.
-
22.09.2025 13:23
Umut Davası'nda Mehmet Ağar konuştu: Biz Uğur Bey ile sık sık görüşürdük. Sık sık evine gider fikir alışverişinde bulunurduk. Gladyo örgütü ile işimiz olmaz!
Uğur Mumcu suikastının de aralarında olduğu 22 faili meçhul cinayeti kapsayan "Umut Davası"nda 13'üncü duruşma görüldü. Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya SEGBİS aracılığıyla bağlanan Mehmet Ağar ifade verdi.
-
15.09.2025 11:07
Azmi Karamahmutoğlu; Türkiye bir demokrasi mücadelesiyle karşı karşıya!
Zafer Partisi Parti Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, partisinin haftalık olağan basın toplantısında: "Emperyalizmin Türkiye üzerindeki emelleri sürdüğü sürece bölücü Kürtçü terör örgütü, her dönem için kullanışlı bir aparat olacaktır." dedi.
-
09.09.2025 11:20
Özgür Özel: Bu partiye zarar vermek isteyen, 'Bir karından doğduğum kardeşim olsa' affetmem, affetmeyeceğim!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 102’inci yılında İstanbul İl Başkanlığından uzaklaştırılan Özgür Çelik, yönetimi ve parti örgütü ile birlikte Taksim Meydanına çelenk bıraktı.
-
22.08.2025 20:41
İBB soruşturmasında itirafçı olan Aziz İhsan Aktaş'ın ev hapsi kaldırıldı
İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında önemli bir gelişme yaşandı. Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla tutuklanıp etkin pişmanlıktan yararlanarak ev hapsi şartıyla serbest bırakılan Aziz İhsan Aktaş’ın ev hapsi kararı kaldırıldı.
-
06.07.2025 13:00
Basın meslek örgütlerinden çağrı: Timur Soykan gazetecidir, serbest bırakın!
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Gazeteciler Sendikası, DİSK Basın İş ve Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü Çağlayan’daki adliyede bir araya gelerek gözaltındaki gazeteci Timur Soykan için özgürlük talep etti.
YAZARLARIMIZ























