HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
22.04.2026 15:04
Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ve Beşiktaş Belediyesi çalışanları; Gülşah Ocak, Ferit Tutşi ve Çağdaş Ateşçi'nin yanı sıra Güler Erdoğan Anıl hakkında tahliye kararı verildi
Aziz İhsan Aktaş davasında Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın da aralarında bulunduğu 5 sanık hakkında tahliye kararı verildi.
-
15.04.2026 11:15
Kahramanmaraş'ta ortaokulda silahlı saldırı: 1 Öğretmen, 8 öğrenci öldü 6'sı ağır 13 yaralı var!
Sondakika, Kahramanmaraş'taki bir ortaokulda 14 yaşındaki bir öğrenci tarafından düzenlenen silahlı saldırıda 8'i öğrenci, 1'i öğretmen olmak üzere 9 kişi hayatını kaybettiği, 13 kişi yaralandı.
-
14.04.2026 12:05
DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları: ABD ve İsrail bölge üzerinde kanlı hesaplar yapmaktan vazgeçmelidir!
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, TBMM Grup Toplantısında konuştu: ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırılarına ilişkin "Geçici ateşkes kalıcılaşmalı, kalıcı ateşkes adil bir barışa dönüşmelidir."
YAZARLARIMIZ
























