HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
05.01.2026 16:11
Erdoğan: Sayın Maduro ve Venezuela halkı milletimizin dostu olduğunu pek çok kez göstermiştir. İki dost ülke olarak zor günlerimizde birbirimizle dayanışma içinde olmaya önem ve öncelik verdik!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı açıklamasında: Türkiye olarak ne bölgemizde, ne başka coğrafyalarda kaos, kargaşa ve gerilim olmasını asla istemeyiz. Kurallara dayalı uluslararası sistemin korunması bu bakımdan önemlidir.
-
31.12.2025 07:46
Devlet Bahçeli: Yeni yıl hayırla gelsin, güzelliklerle geçsin, Türkiye’nin ve Türk milletinin şahlanıp prangalarından tam olarak kurtuluşuna inşallah vesile olsun
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni yıl mesajı yayımladı. Bahçeli: Dünya’nın nevzuhur ve nevrotik bir Ortaçağ mantığının çekim alanına kapıldığını da açıkça görüyor ve değerlendiriyoruz.
-
27.12.2025 13:10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin vurduğu 11 ilimizde yapımı tamamlanan 455 bininci afet konutumuzu hak sahibi kardeşlerimize teslim ettik!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay Atatürk Caddesi’nde düzenlenen “455 Bininci Afet Konutu Kura Çekimi, Anahtar Teslimi ve Yapımı Tamamlanan Yatırımların Toplu Açılış Töreni”ne katılarak bir konuşma yaptı.
-
24.12.2025 11:28
Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu toplandı: komisyonun görev süresi 31 Aralık 2025 tarihinden geçerli olmak üzere iki ay uzatıldı
TBMM Başkanı Kurtulmuş, nihai raporun hazırlamasının ilk olarak belirlenen sürede yetişmeyeceğini ifade ederek, komisyonun görev süresinin 31 Aralık 2025 tarihinden geçerli olmak üzere iki ay uzatılması hususunu oyladı ve oy birliğiyle kabul edildi.
-
20.12.2025 19:10
2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin maddeleri üzerindeki görüşmeler tamamlandı
Meclis Başkanvekili Celal Adan, birleşimi yarın saat 12.00'de bütçenin tümü üzerinde görüşmelerin ve 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin açık oylamasının yapılması için kapattı.
-
16.12.2025 04:05
Gain Medya’ya 'nitelikli dolandırıcılık' operasyonu: 3 şirket yetkilisi gözaltında, TMSF kayyım olarak atandı!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Anahat Holding bünyesinde bulunan GAİN MEDYA başta olmak üzere bağlı şirketlere 'suçtan kaynaklanan malvarlığı değerini aklama' ve 'nitelikli dolandırıcılık' suçlamaları ile operasyon gerçekleştirildi.
YAZARLARIMIZ
























