HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
24.06.2025 18:21
Özgr Özel: Ekrem İmamoğlu, masumdur. Tek suçu; Cumhurbaşkanı adayı olmasıdır, Erdoğan’ı yenecek olmasıdır!
Özgür Özel: Tüm çevre mücadelelerinin arkasındayız. Birilerinin madencilik faaliyeti için zeytinlerimizi kestirecek olan kanuna; arkasında duruyorlar, biz de karşılarında duruyoruz. Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz
-
23.06.2025 11:08
Pir Sultan Abdal Kültür Derneği: 2 Temmuz'da Madımak'ta katledilen 33 aydın için 32 yıl sonra yine Sivas'tayız!
Pir Sultan Abdal Kültür Derneği: Emekten, laiklikten, eşitlikten yana olan, özgür ve kardeşçe yaşayacağımız aydınlık Türkiye diyen, halkına ses, karanlığa ışık olan tüm dostlarımızı 2 Temmuz'da Sivas'a ve bulundukları her yerde alanlara çağırıyoruz!
-
22.06.2025 18:13
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tutuklanan Fatih Altaylı paylaşımı: Gazetecilerin, siyasetçilerin ya da yurttaşların düşüncelerinden dolayı tutuklanması kabul edilemez!
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tutuklanan gazeteci Fatih Altaylı paylaşımında; Eleştiri, demokrasinin temelidir. Katılmadığımız fikirlerin dile getirilmesi, özgür toplumların doğal parçasıdır.
-
21.06.2025 10:15
Ekrem İmamoğlu'ndan DEM Parti heyeti ziyareti açıklaması: Barışın yolu Türkiye Cumhuriyeti'nin yoludur!
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi’nde yolsuzluk soruşturmasından tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı aday adayı, İBB ve TBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.
-
20.06.2025 09:10
Ümit Özdağ; Talat Paşa, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 1926'da aldığı kararla Milli Şehidimizdir
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ; Talat Paşa'nın Milli Şehit olduğu kararını alan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Genel Kurulu'nda bir DEM’li Milletvekili, Talat Paşa'ya hakaret etti.
YAZARLARIMIZ






















